De Heeren van 17

De Heeren van 17

Al Sinds 2005 een begrip voor exclusieve koffie en thee in Veenendaal en omstreken. Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, fijnste thee en mooiste bonbons. Wees welkom bij ons in de winkel en bij ons op het terras om te genieten van de lekkerste koffie- en theespecialiteiten, uiteraard met een locale lekkernij.

Tevens verkopen wij ook koffiemachines van het Zwitserse merk Jura, de nr 1 koffievolautomaat! U kunt bij ons terecht voor advies, service, accessoires en onderhoudsartikelen.

Wij staan graag voor u klaar, met liefde vertellen wij alles over onze producten en helpen u graag met al uw vragen.
Koffie, Thee, Bonbons
De zekerheden van https://www.deheerenvan17.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met service maken wij het verschil! Welkom bij De Heeren van 17, al sinds 2005 een begrip voor exclusieve koffie en thee in Veenendaal en omstreken. Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, de fijnste thee en de mooiste bonbons. Wees welkom in onze winkel en op ons terras om te genieten van onze koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard met een lokale lekkernij!

Wij verkopen ook koffiemachines van het Zwitserse merk Jura, de nummer één koffievolautomaat. kunt daarnaast bij ons terecht voor advies, service, accessoires en onderhoudsartikelen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.