De Heliant
Kwekerij De Heliant heeft een missie:
Meer wilde planten in tuinen en parken voor meer bijen & vlinders. Op natuurvriendelijke wijze kweken wij inheemse wilde planten voor de
toepassing in natuurrijke tuinen, parken en voor het ecologisch groenbeheer in dorpen en steden.

Natuurvriendelijke kwekerij
Uiteraard werken wij samen met de natuur. Dus geen kunstmest en geen chemische bestrijdingsmiddelen. Wij zijn niet biologisch gecertificeerd, maar zo werken wij zeker wel. Met natuurlijke compost, verbetering van het bodemleven en ruimte voor vogels, vlinders en wilde bijen!
De zekerheden van https://www.deheliant.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.