De Lampenbaas

De Lampenbaas

Dé lampenspecialist van Nederland en België. De Lampenbaas biedt kwaliteitslampen voor iedere plek binnenshuis.

Service en vertrouwen staat bij ons op 1!
verlichting ventilatoren
De zekerheden van https://delampenbaas.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Lampenbaas is opgericht in 2019 en heeft sindsdien vele hoogtepunten behaald. Anno 2021 hebben we al tienduizenden klanten blij kunnen maken met prachtige lampen. Elke dag zijn we met ons team bezig om voor jou de meest perfecte lamp aan te kunnen bieden en onze service te optimaliseren. Voor ons is een tevreden klant het enige wat telt. Onze missie is om iedere dag er alles aan doen om onze klanten te laten stralen door onze verlichting!
De Lampenbaas is een pr


Bekijk Manifest