De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs
De beste prijs voor banken, tafels, kasten en meer. Altijd 1 jaar garantie en beoordeeld met een 9,6 uit 2.000+ reviews. Ontdek de collectie op demeubelimporteur.nl of bezoek een van onze winkels om onze meubels te ervaren
Jelle hoekstra
Mooie prijzen ,goede kwaliteit,maar weinig info over je bestelling,lange wachtijd op je bestelling.
W. Zaborowska
Mooie meubels en prijzen en vooral schitterende service. We hebben een kast gekocht waar tijdens de levering glas is gebrast, onze probleem was meteen opgepakt en de glas was heel snel vervangen door de monteur. Dank je wel!!!!
Hoe beoordeel je De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs?
Johannes Visser
Mooie tafel past goed in de woonkamer . Korte levertijd
Judith Biesmans
Heel blij met de snelle levering
Claudia
Jammer, de afwerking aan de zijkanten is helemaal niet zoals op de foto.
CdP
Snelle levering, goede kwaliteit en lage prijs
H Goossens
Super service
Joop Vd logt
Zeer mooie salontafel zijn er heel blij mee👍👍👍👍!!
Joost Franssen
Service is was top 👍👍👍
van de klok
snelle levering
Frieda Schot
Helemaal oke en snel👍👍👍👍👍👍👍
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat een mooie beoordeling, heel erg bedankt!
M Heijmans
Wat 'n prachtige buffetkast, heb de zwarte in huis, 2.20m ook meteen de salontafel erbij. Mooi robuust, was wel even wachten eer het thuis kwam maar ben er heel blij mee. Echt 'n stuk goedkoper en vindt het een heel goede kwaliteit, jammer dat er geen plantentafeltjes van zijn!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBlij om te zien dat u tevreden bent, dank voor de waardering!
Johan
Online besteld, levering was niet 5 werkdagen maar ongeveer een week. Nog steeds dikke prima natuurlijk. Goed geregeld, goede prijs en mooi stevig dressoir! Topbedrijf.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsSuper om te zien dat u tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling!
nermin kir Kir
Heel mooie tafel gekocht ben er heel blij mee
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsSuperleuk, bedankt voor uw vertrouwen en beoordeling!
marjan
Snelle levering .was klein probleempje snel en netjes opgelost
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsTop dat u zo tevreden bent, we waarderen uw feedback enorm!
Lennert
Wat een prachtige grote tafel hebben we bij jullie gekocht. Ik twijfelde of de tafel wel echt zo mooi was als op de foto's maar na een bezoek aan jullie in Oosterhout waren we snel zeker. We zijn er heel blij mee.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsHeerlijk om zulke positieve feedback te ontvangen, bedankt!
Lisette
Goede kwaliteit, erg mooi!! Ben er super blij mee
Fleur Van Tilbeurgh
Snelle levering, net product
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsGeweldig dat u zo tevreden bent, dankjewel!
jan
Goede levering, en een fijne tafel. Een dikke 10 voor de firma ga zo voort.
Dennis Thomassen
Goede kwaliteit voor een goede prijs, netjes geleverd!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWe zijn blij dat u zo tevreden bent, hartelijk dank!