De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs
Linda
Snel een keuze kunnen maken door een overzichtelijke website. Meubel is snel geleverd en was mooi geprijsd
Ilse Voeten
zeer mooie meubels, en zeer goed van kwaliteit een echte aanrader....
Hoe beoordeel je De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs?
Elisa
Bij voor kijken op de nieuwe mooie locatie van De meubel importeur gekeken naar een mooie eettafel. We werden vriendelijk en goed geholpen door een vriendelijke jonge man. En we hebben een mooie ovale Deense eettafel gekocht. Zeer tevreden zijn wij.
Ook de levering is keurig gegaan. -
Jan Everts
Keurige, goedverpakte levering. En een stevige degelijke tafel die eenvoudig in elkaar te zetten is.
Petra
Mooie kwaliteit
Viola
Op 18 januari vier meubels besteld. Drie geleverd waarvan 1 (boekenkast) in de verkeerdee kleur en de vierde vergeten. Vandaag 23 april het omruilen naar de goede kleur, maar heb ik een extra verkeerde kleur gekregen. Vanwege de afwezigheid van het dressoir wisten de bezorgers niet hoe snel ze weer weg moesten komen. En dus geen meubelstuk weer meegenomen. Ik mis nog steeds twee meubels en heb twee boekenkasten in dozen in de verkeerde kleur in de woonkamer staan. De communicatie vanuit het transportbedrijf is tergend slecht en nemen geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten.
paul tenkaten
Zeer nette bezorger
Petra Schalken
Mooie collectie voor een goede prijs
Ton Lieftink
Prima service en snelle levering. Prijs kwaliteit is in overeenstemming. De transporteur verdiend ook een pluim.
Johan Venema
Uitstekende communicatie en levering. Keurig volgens afspraak en vlot
Mooi produkt
Werkt goed -
Youssef Lamkadam
Communicatie is wat minder voor de rest is een prima partij
Elmie Wouters
Heel tevreden over sitetable! Staat prachtig! 👍
An
Betaalbare prijzen, snelle bezorging, goed verpakt en een hele vriendelijke en behulpzame bezorger die netjes een half uurtje voor bezorging op belde om te zeggen dat hij eraan kwam!! Toppie!!
Jan Verwaest
Mooie stoelen. Mooie prijs. Goede service en prima levering!!
Mark Griffioen
Mooie tafel
Maartje
Makkelijk te bestellen, levering zoals aangegeven, duidelijk en een prachtige kast
C Nefkens
Mooie kast we zijn er heel blij mee ook zeer tevreden over de bezorger .
Jan Moret
De service was uitstekend, een snelle reactie na een vraag.
J Scheenloop
Snelle Levering