De Moestuinwinkel

De Moestuinwinkel

Vind alles voor de duurzame moestuin in één winkel. Van zaaien tot oogsten. Meer dan 1.000 biologische en ecologische producten in voorraad.
moestuin zaden tuinkassen
De zekerheden van https://demoestuinwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Moestuinwinkel is ontstaan vanuit een eigen behoefte. Wij konden namelijk geen winkel vinden waar wij al onze spullen voor het seizoen konden kopen, die een ecologische visie nastreeft én (niet onbelangrijk) prettig werkt om te bestellen. Na een tijdje hebben we besloten om zelf deze winkel te starten.

De Moestuinwinkel faciliteert in alles van zaaien tot oogsten. We zijn hierbij niet vies van een beetje stijl en wat mooiere vormgeving. Wij kiezen nauwkeurig onze leveranciers en kijken hierbij naar hun achtergrond, productieproces, levering en verpakkingsmaterialen. Onze focus ligt uiteindelijk op duurzaamheid, ervaring en personalisatie.


Bekijk Manifest