De MuziekBox
Een webshop in muziekdoosjes, speeldoosjes, sieradendoosjes & muziekknuffels. Naast muziekdoosjes voor baby's en kinderen, verkopen wij ook muziekdoosjes voor volwassenen.
De zekerheden van https://www.demuziekbox.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanuit de wens om heel graag een eigen webshop te hebben om de opgedane e-commerce ervaring in de praktijk te brengen, is het idee van ‘De MuziekBox’ ontstaan. We (Miriam & Patrick) waren op zoek naar producten waar wij zelf enthousiast van werden en waarmee je ook een goed gevoel geeft. Dit zijn muziekdoosjes geworden!

Muziek doet iets met iedereen en bij een muziekdoosje heeft ook (bijna) iedereen wel warme gevoelens van vroeger. Of je had er zelf één op je slaapkamer of je kwam bij iemand die er één had waar je dan graag naar mocht kijken en luisteren. Dit maakt het dan ook een leuk cadeau om te geven, je geeft een herinnering.


Bekijk Manifest