De Olijfolie Shop

De Olijfolie Shop

Voor Professional & Particulier.
Olijfolie leverancier van de sterren en webshop voor de fijnproever.
De zekerheden van https://www.deolijfolieshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

'Passie' is een te vaak gebruikt woord. Een woord dat je eigenlijk moet bewaren voor die echte uitzonderingen, de extremen. Toch denk ik dat we met gerust hart kunnen zeggen dat wij met passie en plezier werken aan de doelstellingen van De Olijfolie Shop.
In de Horeca spreekt men niet van 'klanten' maar van 'gasten'. Zo behandelen wij ook de bezoekers aan de site. Gastvrij ontvangen en wanneer men iets bestelt dit zo snel en goed mogelijk laten bezorgen. Ik hoop dat u dit ook zo zult ervaren.
Wij gaan bewust om met het milieu en gebruiken recyclebaar karton en 100% biologisch afbreekbare vulvlokken als verpakking.


Bekijk Manifest