Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

De Portugees heeft 16 4 ster reviews 16
De Portugees heeft 0 3 ster reviews 0
De Portugees heeft 0 2 ster reviews 0
De Portugees heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Laura

Erg goed product en een nette eigenaar , aanrader en voor herhaling vatbaar

2. Anna

Zo leuk dat ik deze site heb gevonden,we zijn een pakket aan het samenstellen als cadeau, hij is dol op koken en van Portugese afkomst, dus dit is precies de juiste aanvulling,mooie producten :-)

3. Hoe zou je De Portugees beoordelen?

4. Sandra

Wat ben ik blij met mijn aankoop bij De Portugees! Toen ik deze prachtige handbeschilderde wijnkoeler zag, met die vrolijke citroenen en die schitterende blauwe kleur, was ik meteen verkocht. Hij wordt bij mij niet gebruikt als wijnkoeler, maar heeft een mooi plekje gekregen op het aanrecht. Mijn olijfhouten lepels en spatels staan er nu in en dat staat zó leuk! Ik houd van mooie spullen met karakter en een verhaal, en deze wijnkoeler heeft dat allemaal. Een klein stukje Portugal in huis waar ik elke dag van geniet. Bedankt weer voor deze mooie vondst en natuurlijk voor de fijne service!

5. Frits

Snelle service. Prima product. Eindelijk blijft mijn koffie lang warm in hun grote koffiemokken. Bij aankomst was 1 mok beschadigd. Kreeg na opsturing foto nieuwe mok toegestuurd. Zeer tevreden. Aanbevolen.

6. Ka

De producten zaten erg goed verpakt en zijn heel snel en in perfecte staat bezorgd! Wat fijn om zo toch te kunnen kopen wat in Portugal niet meer in onze koffers paste! Super!

7. Bianca

Super mooie tegels voor als huisnummer op mijn nieuwe huis snel geleverd en mooi stevig verpakt met oog voor het milieu.