De Portugees
Import en verkoop online van ambachtelijke en zeer originele producten en delicatessen, rechtstreeks uit Portugal. Een bedrijf gevestigd in Nederland sinds 2004, met een echt Portugese ziel. Welkom! Bem-vindo!

www.deportugees-webshop.nl
handgemaakt keramiek wandpanelen delicatessen
9,9

• Wouter
    Review voor De Portugees

Mooie selectie van Portugese wijnen te koop, blijkbaar allemaal op voorraad want de levering was zeer snel. Voor herhaling vatbaar!

• Anske
    Review voor De Portugees

Degelijk materiaal tegen een faire prijs

• Hoe beoordeel je De Portugees?

• Nellie
    Review voor De Portugees

Erg mooie tegeltjes en een goede prijs en zeer goede service, zeker een aanrader

• Daisy
    Review voor De Portugees

Vlotte levering,overzichtelijke site en goed verpakt!!

• Rita

Mooi product goeie service

• Cynthia
    Review voor De Portugees

Geweldige service, snelle vriendelijke reactie op mail. En super mooie plantenpotten, heel blij mee!

• Niet relevant
    Review voor De Portugees

DPD maakte er in 1e instantie een zooitje van. Communicatie en oplossing top.

• Rogier!
    Review voor De Portugees

Na een tip van een vriend van mij ook een bestelling geplaatst (de olijfolie en azijn) en alles netjes snel en goed ingepakt geleverd. Mijn volgende olijfolie koop ik hier ook weer.

• Fred
    Review voor De Portugees

Mooie artikelen, handgemaakt en hand beschilderd. Snelle levering en goed stevig verpakt.

• Sabine
    Review voor De Portugees

Snelle levering. Goed verpakt. Heel content van mijn bestelling!! Lekkere wijn en heel mooie bordjes 🥰

• Meria
    Review voor De Portugees

Snelle levering van heerlijke en zeldzame producten!

• walter
    Review voor De Portugees

Blij dat ik zeer goede Portugese producten kan bestellen. de sardientjes zijn heerlijk, de paté van sardientjes moeten we nog proeven. verder zeer tevreden over alles wat we al besteld hebben en ook over het leveren. We hebben echt geen klachten

• Willy Beullens
    Review voor De Portugees

Zeer goede service en korte opvolging vanaf eerste contact tot na levering.

• Mario
    Review voor De Portugees

Goede levering en prima verpakt.

• Pam
    Review voor De Portugees

Snelle service, product goed verpakt

• Marjan

snelle levering!

• Filipa
    Review voor De Portugees

Goed contact met de webwinkel, snel levering, goed ingepakt, heel tevreden

• Romee
    Review voor De Portugees

Leuke producten, het was snel en goed beschermd verzonden en precies zoals ongeschreven. Kwaliteit is ook goed, de potten zijn stevig en verf duidelijk.

• Anne
    Review voor De Portugees

Snel en persoonlijk contact over wijziging van bestelling en afrekening. De bestelling was stevig verpakt geleverd. Mooie producten en bij een keramiek bord ook een handig ophangsysteem meegekregen. Zeer tevreden!

• Remco
    Review voor De Portugees

Snelle levering, super goed verpakt, bedankt!