De Rijk kantoorshop

De Rijk kantoorshop

Ons bedrijf
De Rijk Kantoorshop en Drukwerk is sinds 1968 actief op de kantoorartikelen- en grafische markt.
Vanaf 1 April 2021 richt De Rijk zich grotendeels op de zakelijke markt, Business2Business.
Vanuit ons kantoor aan de Zandstraat 88 in Beneden-Leeuwen fascilteren wij een breed assortiment kantoorartikelen voor kantoor, thuis, school en studie. Deze producten worden geleverd vanuit het magazijn bij Quantore gelegen in Beuningen. Dit magazijn heeft meer dan 38.000 producten op voorraad.
Wij bieden u topservice met een personal touch.Bezorgen en Afhalen
Naast onze dropshipment service (het rechtstreeks leveren vanuit het magazijn) hebben wij ook onze eigen bezorg service. Wij leveren uw bestelling op iedere gewenste locatie af. Wilt u uw bestelling af komen halen? Kijk dan op onze site voor de openingstijden of neem contact met ons op voor een afspraak. Oók voor een persoonlijk gesprek komen wij naar u toe of kunt u onze showroom bezoeken. (Let op! Dit gaat ook op afspraak!)

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.