De Schouw Witgoed BV

De Schouw Witgoed BV

De Schouw Witgoed is een familiebedrijf opgericht in 1936 waarbij men zich telkens gericht heeft op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Dit uitgangspunt heeft anno nu geleid tot een modern bedrijf met een uitgebreide webshop waarbij echter de 'oude waarden' niet uit het oog verloren zijn.

Met een eigen service dienst; zo veel mogelijk product informatie, foto's en video's; en uitgebreid advies via telefoon of in de eigen showroom in BUSSUM wordt hier nog steeds invulling aangegeven.

Zodoende bent u als klant verzekerd van de beste prijzen gecombineerd met de vertrouwelijke waarden als advies, informatie en service.
De zekerheden van https://www.deschouwwitgoed.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.