De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed is een familiebedrijf opgericht in 1936 waarbij 'ouderwetse' waarden als advies en service gecombineerd worden met een winkel en online webshop. Met eerlijke voorlichting; een eigen bezorg- en montage dienst en achteraf service bij problemen bent u verzekerd van een goede aankoop.
9,4
Filter 1868 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 994 met beschrijving

• Jack 2025
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Geweldige service, correcte aflevering van een wasmachine (2 trappen).

• Mirsada Herdic
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Top.Afgesproken en op tijd geleverd.

• Hoe beoordeel je De Schouw Witgoed?

• Petra
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Top service. ‘ s middags laat een vastwasser besteld, volgende ochtend al geplaatst!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je mooie woorden, Petra. We doen ons best om aankopen zo snel mogelijk te bezorgen. Fijn dat dit bij jou binnen 24 uur was. 🙂 Veel plezier met de vaatwasser en prettige kerst gewenst.

• Lorenz Cafferata
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Netste prijs....goede levering. Voor herhaling vatbaar op deze manier.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Super om te horen, bedankt voor je review Lorenz. Fijn dat je tevreden bent met onze prijzen en de levering. Leuk dat je de volgende keer weer bij ons bestelt. 🙂 Prettig kerstdag gewenst!

• G M H van der Veen
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Nog een "echte" witgoed winkel! Je wordt kundig en vriendelijk geholpen en krijgt goed advies. Ook de levering van het product gebeurde heel netjes, door vriendelijke mannen en werd helemaal naar onze zin geïnstalleerd.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je leuke beoordeling. Daarin onderscheiden we ons, omdat we alleen witgoed verkopen. 🙂 Goed om te horen dat je tevreden bent over ons advies en de levering. Veel plezier ermee en fijne kerst!

• O
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Winkelpersoneel zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk, maar de bezorger was respectloos en erg brutaal en daarnaast ging hij zijn stem meerdere keren verheffen. Alles behalve klantvriendelijk!

• Robert
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Goede communicatie en levering!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Fijn dat je aankoop naar wens is gegaan, Robert. Veel plezier ermee en we wensen je een prettige kerst. 🙂

• Bertina Verbeek
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

na 18 uur besteld en de andere dag al voor 10 uur volledig geïnstalleerd superservice!!!

Antwoord van De Schouw Witgoed

We houden graag de snelheid erin, Bertina. 😀 Super dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Bedankt voor je review en fijne kerst!

• DvL
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Prima bedrijf en snelle levering.
    Een aanrader

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je review en leuk dat je ons aanraadt! Dat horen we graag. 🙂 We wensen je een fijne kerst.

• Martin de Zwart
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Moest even wachten omdat de oven niet op voorraad was. Uiteindelijk binnen drie dagen geleverd. Prima op de hoogte gehouden!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je review, Martin. 🙂 Sommige producten kunnen, zeker in deze periode, snel gaan. Fijn dat je nog even kon wachten op je bestelling. Veel plezier ermee en we wensen je een fijne kerst!

• Mostapha Bouharrou
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Duidelijke track en trace. De bestelling op tijd verwerkt en de bezorgers waren Top!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je fijne review, Mostapha. Super dat je tevreden bent met de aflevering. We delen je compliment graag met het bezorgteam. 🙂

• A. Tienkamp
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Scherpe prijs, top service en uitstekende nazorg!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je review. 🙂 We proberen inderdaad scherpe prijzen te hanteren. Goed om te lezen dat je ook tevreden bent over onze service. Prettige kerstdag!

• J Vlietman
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Snel geholpen en een uitstekend advies!!!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je mooie beoordeling. Super dat je tevreden bent met onze service. Fijne kerst vandaag! 🙂

• Mieke
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Top bedrijf, snelle levering, nette vriendelijke bezorgers. Namen oude wasmachine mee.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Bedankt voor je leuke review, Mieke. Wat fijn om te lezen dat de aankoop naar wens is gegaan. We doen graag ons best om het snel te leveren. Veel plezier ermee en fijne kerst vandaag! 🙂

• R Borg
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Snelle servers goed advies in de winkel.
    Keurige aflevering goed geïnstalleerd vakmensen, ook de oude wachmachine goed afgevoerd. Zeer tevreden.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Dat horen we graag, bedankt voor je mooie compliment. 🙂 Leuk dat je onze winkel bezocht voor advies en goed dat je het aangaf van je oude wasmachine, zodat we die mee konden nemen. Fijne kerst!

• Gertjan Roos
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

makkelijk te bestellen en correcte levering

Antwoord van De Schouw Witgoed

Fijn dat het bestellen naar wens ging, Gertjan. Veel plezier met je aankoop en fijne kerst vandaag. 🙂

• Angela van der Venne
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Netjes geleverd en geïnstalleerd. Top.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Fijn om te horen dat de installatie naar wens is gegaan, Angela. Bedankt voor je review! 🙂

• Jos Huijgens
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

Hoe kan je nu een bezorger sturen die te beroerd is samen met de klant de wasmachine een klein stukje te dragen? Wat een lomp bedrijf!

• Alexandra Jinga

Great service!

Antwoord van De Schouw Witgoed

Thank you for your review, Alexandra. 🙂 Great to hear that you are happy with our service.

• Annemarieke van den Berg
    Geverifieerde klant van De Schouw Witgoed

In keuze erg goed geholpen via whatsapp. Levering en installatie van oven gingen erg snel en vakkundig. Erg tevreden.

Antwoord van De Schouw Witgoed

Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe oven, Annemarieke.