De Schouw Witgoed
DvL
Prima bedrijf en snelle levering.
Een aanrader -
Martin de Zwart
Moest even wachten omdat de oven niet op voorraad was. Uiteindelijk binnen drie dagen geleverd. Prima op de hoogte gehouden!
Hoe beoordeel je De Schouw Witgoed?
Mostapha Bouharrou
Duidelijke track en trace. De bestelling op tijd verwerkt en de bezorgers waren Top!
A. Tienkamp
Scherpe prijs, top service en uitstekende nazorg!
J Vlietman
Snel geholpen en een uitstekend advies!!!
Mieke
Top bedrijf, snelle levering, nette vriendelijke bezorgers. Namen oude wasmachine mee.
R Borg
Snelle servers goed advies in de winkel.
Keurige aflevering goed geïnstalleerd vakmensen, ook de oude wachmachine goed afgevoerd. Zeer tevreden. -
Gertjan Roos
makkelijk te bestellen en correcte levering
Angela van der Venne
Netjes geleverd en geïnstalleerd. Top.
Antwoord van De Schouw WitgoedFijn om te horen dat de installatie naar wens is gegaan, Angela. Bedankt voor je review! 🙂
Jos Huijgens
Hoe kan je nu een bezorger sturen die te beroerd is samen met de klant de wasmachine een klein stukje te dragen? Wat een lomp bedrijf!
Alexandra Jinga
Great service!
Antwoord van De Schouw WitgoedThank you for your review, Alexandra. 🙂 Great to hear that you are happy with our service.
Annemarieke van den Berg
In keuze erg goed geholpen via whatsapp. Levering en installatie van oven gingen erg snel en vakkundig. Erg tevreden.
Antwoord van De Schouw WitgoedLeuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe oven, Annemarieke.
B. Mangal
Op de foto is een oven te zien met rekken en inschuifbare bakken. In het echt zitten er niets bij en is oven zonder inschuifbare bakken.
Volgens de Schouw witgoed had ik de beschrijving beter moeten lezen en niet kijken naar foto’s . Ook op de website staat op voorraad en levertijd 2 tot 5 dagen. Achteraf helemaal niets op voorraad -
George van de Brink
Heel goede service, probleem met diepvrieskast, snelle reactie via watsapp, heb ondertussen alweer meer besteld, ook hele fijne koerierdienst
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je compliment over onze service, George. Dat is altijd prettig om te horen. 🙂 We kijken uit naar je volgende bestelling en laat gerust weten als er nog vragen zijn.
Han van Rooijen
ruime keuze snel geleverd
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review, Han. Fijn dat je bent geslaagd in ons ruime aanbod. 🙂 Super dat we het al snel bij je konden leveren, veel plezier ermee.
Carola Winkelhuijzen
Mooie prijzen, goede service. Via chat nog extra korting gekregen, omdat ik 2 ovens met magnetronfunctie van Etna wilde kopen. Ik kwam uit op iets meer dan de adviesprijs voor één op de Etna site.
De volgende dag werd er helaas maar één bezorgd, maar dat werd direct geregeld. De dag erna kwam nummer 2!Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review, Carola. Super dat je bij ons geslaagd bent voor de Etna ovens. Leuk dat we twee stuks mochten leveren bij je. Veel plezier ermee en laat gerust weten als je nog vragen hebt. 😀
Ineke Wieringa
Goede service, is heel belangrijk!
Antwoord van De Schouw WitgoedDat is zeker waar, Ineke. Daarom heeft het ook veel aandacht binnen ons bedrijf. Leuk dat je tevreden bent! 🙂
Arie
Scherpe prijs en fantastische service! Voor de specifieke wasdroger die ik zocht hadden ze ongeveer de scherpste prijs op internet, de bezorging was heel snel en de service top!
Antwoord van De Schouw WitgoedDat zijn mooie woorden, bedankt Arie! We proberen inderdaad scherpe prijzen te hanteren en een goede service te verlenen. Super dat je bij ons bent uitgekomen en veel plezier met je nieuwe wasdroger.
H. Verhoeven
Goede service!
Antwoord van De Schouw WitgoedLeuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling!
Jeremy Kinser
Delivery service used damaged the product
Antwoord van De Schouw WitgoedThank you for your review, Jeremy. Sorry to hear, that's of course not the intention. Feel free to contact us by email with the details and pictures, so we can take a look. You can reach us at klantenservice@deschouwwitgoed.nl.