De Schouw Witgoed
Miranda Vd Spruit
Bestelde artikel was niet op voorraad en voorlopig niet leverbaar, dan proberen ze je een duurdere te verkopen. Bij bezorging moet je extra betalen om het uit te laten pakken! Geen goede service. Mannen van bezorging wel erg vriendelijk. Bij telefonisch contact noemden ze mij mevrouwtje. Verder hele goede en mooie producten.
Hans Vd Voorst
goede prijs mooi product snelle levering
kan de schouw witgoed aanbevelen -
Hoe beoordeel je De Schouw Witgoed?
R van Dijk
Prima uitleg en hulp in de winkel, en goed geleverd
Peter
Top Service!
Irene Heffron Valk
Geweldige service, producten snel én netjes geleverd. Communicatie is ook erg goed.
Mocht ik wederom witgoed nodig hebben weet ik waar ik het ga bestellen. Complimenten voor alleen bij De Schouw Witgoed. -
R Velseboer
Verrassend geprijsd en goede service
Sabine
Goede prijs, goede service! Na levering bleek de kookplaat iets verbogen, na een belletje naar de klantenservice was er snel een monteur geregeld die alles weer in orde heeft gemaakt.
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review, Sabine. Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Vervelend van de situatie met de kookplaat inderdaad, maar fijn dat onze monteur het naar wens kon oplossen. Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag. Veel kookplezier! 😀
Ruud
Product-en offerte infornatie snel ontvangen. Ook de levering op zaterdag, was mijn eigen keuze, in goede orde ontvangen.
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor het delen van je ervaring, Ruud. Goed dat je de voorkeur doorgaf, zodat we daar rekening mee konden houden in onze planning. We wensen je veel plezier met je aankoop. 🙂
J.m. de Ridder
Omdat ze hun leverings datum in de webwinkel anders aangaven dan dat ze aan ons door gaven maar 1 telefoontje en het is direct aangepast ,super !
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review en dat je ons op de hoogte had gesteld! Fijn dat we het naar wens hebben opgelost. We wensen je nog een prettige zondag vandaag. 😀
M.j.w. de Jong
Na een goed advies een mooi fornuis gekocht. Prima service en snelle levering. De Schouw is er ook voor de klant als het om service gaat.
Antwoord van De Schouw WitgoedDat laatste is zeker waar. Bij ons stopt het ook niet na de aflevering. Mochten er daarna nog vragen zijn, kun je altijd bij ons terecht. Bedankt voor de mooie review en veel kookplezier. 😀
RM
Voordelig en snelle levering
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review over de levering! Als we de producten op voorraad hebben, kunnen we die vaak al snel bezorgen inderdaad. Dat is vaak de volgende dag al. 😀
Albert Lamper
Leveren was nog een ding hele dag gewacht en toen zelf actie ondernomen werd nl niet gebeld dat het later werd jammer!
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review, Albert. Dat is inderdaad vervelend. In sommige gevallen kan de aflevering uitlopen, bijvoorbeeld doordat een andere klus langer duurde dan verwacht. Onze excuses hiervoor, ik begrijp goed dat je graag even op de hoogte was gehouden. Fijn dat de levering uiteindelijk wel naar wens is verlopen, aan het aantal sterren te zien. 😀 Mochten er nog vragen zijn, horen we het graag.
V Fick
Goed productadvies en zeer zorgvuldige installatie
Antwoord van De Schouw WitgoedFijn dat de levering naar wens is verlopen. Met onze kennis en expertise ben je altijd verzekerd van een goede installatie. 😀 Laat gerust weten als je nog vragen hebt en nog een prettig weekend.
Carla
Geweldig bedrijf! Supersnelle levering, inclusief installatie. Alles op de afgesproken tijd en mooie prijs. Heel tevreden.
Antwoord van De Schouw WitgoedWe zijn altijd blij om te horen als klanten tevreden zijn, Carla. Fijn dat de installatie en de levering naar wens zijn gegaan. We wensen je alvast een fijne Koningsdag toe! 😀
Nese Dede Cetin
Heel slechte service. Ze leveren niet met eigen monteur en gebruikte artikelen leveren ze. Ik ben echt niet tevreden. Ik ga nooit meer iets kopen
Audtje
Vriendelijke mensen ,ik belde nog voor een verzekering voor de wasmachine en ik werd keurig netjes terug gebeld met goed advies
Antwoord van De Schouw WitgoedBedankt voor je review, Audtje. Goed dat je ons nog even had gebeld over de verzekering. We begrijpen goed dat je daarin extra zekerheid wilt. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag. 🙂
Mitchell dionicio
Slechte ervaring mee gehad
Antwoord van De Schouw WitgoedBeste klant,
Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u uw ervaring als negatief heeft ervaren.
Graag lichten wij de situatie kort toe. Bij de eerste levering hebben wij de wasmachine bij u geplaatst en aangesloten. Op dat moment kon de betaling niet worden voldaan, waardoor wij genoodzaakt waren het product weer mee retour te nemen.
Vervolgens hebben wij, in goed overleg, een nieuwe leverafspraak met u ingepland. Ondanks dat de eerder geleverde machine ongebruikt was, gaf u de voorkeur aan een volledig nieuw exemplaar. Wij hebben uw wens gerespecteerd en kosteloos een tweede levering uitgevoerd, terwijl hier normaal gesproken extra kosten voor worden gerekend.
Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en oplossingen te bieden, ook wanneer dit extra inspanning van onze kant vraagt. Daarom betreuren wij het dat uw ervaring niet naar wens is geweest.
Mocht u uw ervaring verder willen bespreken, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
De Schouw Witgoed -
Chris
Snelle levering, goede service
Antwoord van De Schouw WitgoedGoed om te horen dat je tevreden bent met de levering, Chris. Dankje voor het compliment en veel plezier ermee! 😀
A Visje
Volgende dag keurig geleverd
Antwoord van De Schouw WitgoedEen snelle levering is altijd fijn. 😀 Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review!
Jan-willem Tienstra
Hele snelle service en goeie service
Antwoord van De Schouw WitgoedWe houden de snelheid er graag in. 😀 Leuk om je review te lezen, Jan-Willem. Laat gerust weten als er nog vragen zijn.