De Schouw Witgoed
Bjorn de Laar
Scherpe prijs, snelle levering. Doen wat ze beloven.
C. Rijpstra
Als altijd een prima service!
Hoe beoordeel je De Schouw Witgoed?
A Griffioen
We zijn eerst in de fysieke winkel wezen kijken naar het product dat wij nodig hadden. Fijne mensen in de winkel en zeer vriendelijk geholpen. Meten bestelling geplaatst en de levering volgde al zeer snel en correct.
D C de Vries
Gewoon goed. Niks op aan te merken.
Bas Bouwmeester
Top, snel, duidelijk en accuraat
M.f. Bholai
Geweldig service, zo als beloofd zijn ze hun afspraak nagekomen. Super bedankt 👍🏼
Melanie
Goede service, netjes bezorgd!
Coretta Meijer
Goede prijs voor een goed fornuis!
C van den Bos
Er waren wat problemen met de levering en de wasdroger deed het niet. Maar alles is heel goed opgelost. Vriendelijke klantenservice en ook aardige bezorgers. Ik zou er zo weer bestellen. En de wasdroger zelf is top!
Marco Swaen
Overzichtelijke website, vlotte foutloze levering.
Hans van Hattem
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop. De bestelprocedure, en de levering van het SMEG fornuis rvs C9GMXNLK verliep heel vlot. Het fornuis was uitstekend af fabriek verpakt. En niet onbelangrijk geleverd door twee nette bezorgers! 👍
Marga
Wist niet zo goed welk plasmafilter in mijn afzuigkap zou passen. Telefonisch vraag gesteld, goed geholpen. Filter besteld en snel geleverd gekregen. Prima ding!
Guus
Goed geholpen en onze bestelling werd heel erg snel opgepakt. Zal hier zeker nog een keer terugkomen als het nodig is.
Trudy ten Hoonte
Enorme goede service! Heel vriendelijk en behulpzaam behandeld.
Ik raad deze zaak absoluut aan, mijn zaak is het zeker geworden.
Een dikke 10 waard!!!!! -
H J M van Breukelen
Zeer vlotte behandeling; gemaakte afspraken werden keurig waargemaakt
H van Essen
Mooie prijzen ruime keuzen goede service
Ron Pluijm
Goede prijs voor het artikel en een zeer goede en vriendelijk service.
Bart Lievestro
Geen klachten ze hebben de wasmachine netjes en op tijd geleverd.
Sonja
Goede service, werd netjes op de hoogte gehouden. En het product is perfect.
Jac
Ik bestelde een perilexstekker waar op de site het snoer was gemonteerd en kreeg een stekker met een los snoer....
Wel goed spul maar toch....Antwoord van De Schouw WitgoedHi Jac, dank voor je review. We hebben de foto bij deze aangepast op onze website. Goed om te horen dat het we goed spul leveren!