Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

De Schouw Witgoed heeft 208 4 ster reviews 208
De Schouw Witgoed heeft 46 3 ster reviews 46
De Schouw Witgoed heeft 18 2 ster reviews 18
De Schouw Witgoed heeft 42 1 ster reviews 42

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. P de Jong

klantvriendelijk optreden van monteur Geert. Na montage legt hij de werking rustig en duidelijk uit.

2. willemijn van Beelen

Goede service, afspraken worden goed nageleefd.

3. Hoe zou je De Schouw Witgoed beoordelen?

4. Jolande Schoenmaker

De "xanavond voor 22 uur besteld morgen geleverd" gaat niet op, er zaten bijna 3 dagen tussen. Voor ons gelukkig geen probleem, maar t wekt wel een verwachting! Verder keurig afgehandeld.

5. Chris Vos

Een paar dagen voor onze vakantie begaf onze 2,5 jaar oude AEG wasmachine het terwijl er nog flink wat gewassen moest worden. Dit leek duidelijk een garantiegeval maar er was op korte termijn geen monteur beschikbaar om dit vast te stellen. Met spoed bij De Schouw een nieuwe machine besteld die de volgende dag om 12:00 al stond te draaien. Tijdens onze vakantie is de garantieclaim richting AEG door De Schouw buitengewoon naar tevredenheid afgehandeld. Een dikke pluim voor deze service en zeer blij dat de Schouw met haar fysieke winkel voor advies en service nog steeds bestaat in onze regio.

6. Vincent de Winter

Koelvries combinatie snel binnen gekregen en na bleek een kleine schade te hebben netjes financieel gecompenseerd. Heel blij met hun uitstekende service.

7. Huub Dries

Prima poging tot inbouw. Snoer was te kort om aansluiting te krijgen. Had ik gelukkig. Volledige inbouw te lastig om binnen de geplande tijd te doen. Later zelf gedaan.