De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed

De Schouw Witgoed is een familiebedrijf opgericht in 1936 waarbij men zich telkens gericht heeft op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Dit uitgangspunt heeft anno nu geleid tot een modern bedrijf met een uitgebreide webshop waarbij echter de 'oude waarden' niet uit het oog verloren zijn.

Met een eigen service dienst; zo veel mogelijk product informatie, foto's en video's; en uitgebreid advies via telefoon of in de eigen showroom in BUSSUM wordt hier nog steeds invulling aangegeven.

Zodoende bent u als klant verzekerd van de beste prijzen gecombineerd met de vertrouwelijke waarden als advies, informatie en service.
De zekerheden van https://www.deschouwwitgoed.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.