De Silveren peer

De Silveren peer

Op zoek naar losse thee, koffie, chocolaatjes en kadootjes? Wij hebben het in huis. We geven ook theeproeverijen in onze winkel en op locatie met onze eigen theesommelier. Kwaliteit staat voorop bij onze 150 soorten theeen.
De zekerheden van https://www.desilverenpeer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn thee verhaal begint al een hele tijd terug, gewoon thuis als klein kind met een kopje thee thuis bij me moeder op de bank na school. Nu drink ik heerlijke verse thee omdat je het verschil proeft en ruikt. Zeker met het juiste water. Daarom doe ik naast mijn webshop en fysieke winkel ook workshops. Wil je meer weten neem dan contact op. We vertellen je graag meer over onze thee en andere producten en zeker over onze naam De Silveren Peer.


Bekijk Manifest