De Smaakmobiel

De Smaakmobiel

De online delicatessenwinkel voor foodlovers, kookgekken en fijnproevers die alleen de beste en lekkerste producten goed genoeg vinden. We houden van echte, eerlijke smaken en producenten met een goed verhaal. Of je nou op zoek bent naar een lekkere borrelplank, een mooi kerstpakket of gewoon een leuk culinair cadeau, we helpen je graag verder. Met onze delicatessen maak je de lekkerste gerechten en heb je het meest originele cadeau.

Delicatessen Borrelplanken (Barbecue)Catering
De zekerheden van https://www.desmaakmobiel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.