De Steiger Concurrent

De Steiger Concurrent

Bij DeSteigerConcurrent gaat het om veiligheid en kwaliteit. Het materiaal dat wij aanbieden is dan ook van top kwaliteit en ontwikkeld op het gebied van veiligheid.

Wij bieden twee topmerken aan in de steigerwereld, nameijk Altrex™ en Scafline™. Door deze twee merken aan te bieden maken wij de keuze van de klant een stuk makkelijker.

Door deze merken hebben we een aanbod van prijzige en betaalbare steigers. Zo passen wij ons assortiment aan op de wens van de klant.

Ons assortiment bestaat uit diverse rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, ladders, trappen en de bijbehorende onderdelen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.