De Steiger Concurrent
Wij bieden twee topmerken aan in de steigerwereld, nameijk Altrex™ en Scafline™. Door deze twee merken aan te bieden maken wij de keuze van de klant een stuk makkelijker.
Door deze merken hebben we een aanbod van prijzige en betaalbare steigers. Zo passen wij ons assortiment aan op de wens van de klant.
Ons assortiment bestaat uit diverse rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, ladders, trappen en de bijbehorende onderdelen.
Rene Kikken
Snel geleverd, prima verpakt. Na korte tijd stond ik op het steiger en was aan het klussen. Zeer tevreden over de service.
Fred Doeland
Scherpe prijs, Snelle levering, Goed afgeleverd en maken waar wat ze beloven “ voor 17.00uur besteld de volgende dag klussen”
Hoe beoordeel je De Steiger Concurrent?
Floran van den Eijnden
De klantvriendelijkheid is groter dan die van hun toeleveranciers. Uitstekende communicatie met mij als klant 👍
Felix
Prima trap, voor een prima prijs en de volgende dag geleverd
S Kramer
goeie communicatie en goed product
Richard Admiraal
Duidelijke website. Levering volgens afspraak. Bij niet tijdig kunnen leveren, van een volgende bestelling, werd ik gebeld om een alternatief te krijgen of te wachten. Vriendelijk overleg.
Colinda de Kind
Goede duidelijke communicatie, komen afspraken na en kwalitatief product!
Pieter
Mooie prijzen en snel en goed geleverd.
Gerrit De Hoop
Bestellen ging makkelijk, de kwaliteit van het product is goed maar de tijd van afleveren was 2 dagen later dan afgesproken.
Jo Strijbos
Ben heel super tevreden !!!
Jan Arts
Snelle correcte levering.
van den Engel Onderhoud & Poedercoat Reparatie
SUPER, geweldige gasten die goed bereikbaar zijn als je een verkeerde bestelling heb gedaan en het dan gelijk rechttrekken. Hier kom ik zeker terug
Perry Eikelenboom
Goede service, had een vraag en kreeg direct antwoord. Product ook zeer tevreden over
Aernout de Bruijn
Geweldige service. Toen het product niet op voorraad was werd er meegedacht over een goed alternatief.
Sorin Stoleru
Super
Bert van Gils
Correcte prijs, super snelle en correcte levering. 🔝
Gert
Keurig verpakt en snel geleverd voor een prima prijs!
Hans Dijkxhoorn
netjes afgeleverd , kwaliteit was goed
RGM Bergenhenegouwen
Prima product en binnen 24 uurgeleverd