De Stoffenstraat
Alle stoffen hebben online een snelle levering en zijn super voordelig. Stof online kopen vanuit België en Nederland? Dat doe je daarom het best vanuit de Stoffenstraat!
Ingrid Torremans
Goede kwaliteit voor deze prijs.
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Ingrid, heel veel plezier met je stofjes gewenst!
Annita Bouwens
Bestelling ging vlot . Maar heb de bestelling nog steeds niet gehad dus weet ik niet of het goed is
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Annita!
Ik ben het even voor je gaan nakijken, je bestelling ligt hier klaar voor afhaling in de winkel. Mogelijk is het mailtje in je spam terechtgekomen?
Fijn weekend :) -
Hoe beoordeel je De Stoffenstraat?
Nancy Verdonck
Zeer mooi
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Nancy!
Paula Van GEENHOVEN
rap geleverd
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Paula!
AW
Geen bericht dat de bestelling in de winkel lag voor afhaling, zelf twee keer moeten informeren.
Thuis vastgesteld dat de stoffen op de verkeerde lengte geknipt waren.Antwoord van De StoffenstraatDankjewel voor je review,
De afhaling winkel pakjes komen 1 keer per week mee naar de winkel, maar niet op een vaste dag/moment. Vanaf ze hier aankomen krijg je een mailtje van ons.
Moest er iets niet kloppen van je bestelling mag je ons altijd contacteren via webshop@destoffenstraat.com
Groetjes! -
Sonia Jansen
snelle sevice
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Sonia!
Monique Goetschalckx
Levering was op en top goed
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Monique
Kristel
Mooie prijzen. Goede kwaliteitsstoffen. Verzorgde en snelle levering. Ben een zeer tevreden klant.
Antwoord van De StoffenstraatBedankt Kristel, heel veel plezier ermee!
ismaela Teugels
De stof voldeed aan mijn verwachtingen
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Ismaela!
Tina Van etten
prachtige shoftshell voor een goede aanbiedingsprijs ! toch leuk een water en winddicht pak voor pleegzoontje voor weing van gemaakt !
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Tina, veel plezier ermee!
Wendy Dhont
Snelle levering, zeer goede service
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Wendy !
Heidi 3ghe
Spannend om de bestelling te doen zo zonder te kunnen voelen en kijken naar de stoffen. Maar mega blij met de bestelling, mooie stoffen, snelle levering.
Antwoord van De StoffenstraatFijn om te horen Heidi! Heel veel plezier ermee gewenst!
Lieve
Snelle levering(dag na bestelling), zeer goede service. Snelle reacties op mail ivm mijn bestelling. Mooie kwaliteit van stof, kleuren vallen goed mee.
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Lieve, dat is fijn om te horen!
ria leysen
Ben nog steeds na vele jaren tevreden met de kwaliteit van het stofje en de vriendelijkheid en interese van de verkoopsters wat je ervan gaat maken, dikke duim .
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Ria! Dat is fijn om te horen :)
Annick Verheijke
Aangename winkel . Vriendelijke mensen
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Annick!
Nicole Weekers
Snelle en goede levering 👍
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Nicole
Tie
Heel leuke stofjes.
Enige nadeel is als je de bestelling in de winkel laat toekomen. Dat je heel lan moet wachten. Tussen de mail van verzending en aankomst in de winkel was 11 dagen.Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Tie
Myriam Vennekens
Bestelling in winkel in Kasterlee laten leveren.
Besteld op 13 nov en op 20 november nog steeds geen bericht gekregen dat mijn bestelling geleverd werd.
Ik vind een levering van 7 dagen toch erg lang. Ik kan de producten dus niet beoordelen.
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel voor je review Myriam,
De pakjes komen 1 keer per week mee naar de winkel. Dit gebeurd echter niet op een vaste dag of tijdstip, dus we kunnen het niet voorspellen.
Wanneer je pakje hier aankomt krijg je meteen een mailtje dat het klaar ligt voor afhalen.
Onze excuses voor het wachten.! -
Marieke
Snelle verzending prima
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Marieke!
Annelie Boogers
Goede en snelle klantenservice!
Antwoord van De StoffenstraatDankjewel Annelie!