De StudentenShop

De StudentenShop

Als (oud)studenten weten we dat er vele uitdagingen zijn in het leven van een student. Vaak zijn het financieel uitdagingen, maar het kan ook je eerste jaar in een studentenhuis zijn, het schrijven van je scriptie of die (bijna) vergeten verjaardag. Wat het ook is, wij proberen met o.a. een uitgebreid assortiment je leven als student wat gemakkelijker te maken. Dit kunnen ludieke producten zijn, maar ook noodzakelijke (huishoudelijke) producten

Onze doelgroep is dus 'de Student'. Het maakt niet uit of je bezig bent met je master, MBO, bachelor of een tussenjaar hebt genomen, wij helpen je verder. Hoe we dat doen? Nou, door de kennis en ervaringen van studenten. Ook jij kunt ons helpen, mis je iets? Laat het ons dan direct weten en we gaan op zoek naar een passende studentenoplossing! We zeggen niet voor niets: "De StudentenShop is dé winkel van en door studenten."
De zekerheden van https://www.destudentenshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.