Mama's Bloemen en Planten

Mama's Bloemen en Planten

We zijn allemaal opgegroeid met Mama's Bloemen & Planten. Zorgzaam, liefdevol en zorgvuldig werden de bloemen en planten uitgekozen en onderhouden. Wij hebben de mooiste boeketen, bloemen en planten uitgekozen. Ze komen vers van de veiling in Aalsmeer en worden in een speciale verzendverpakking verstuurd. Vragen, neem dan even contact op! Mama's Bloemen & Planten is onderdeel van De StudentenShop.
Bloemen en Planten, Bloemen, Huis & Tuin
De zekerheden van https://www.destudentenshop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.