De Vrolijke Engel

De Vrolijke Engel

Verkoop artikelen op het gebied van
Engelen, New-Age en spiritualiteit.
De zekerheden van https://www.devrolijkeengel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij De Vrolijke Engel doen we er alles aan om het winkelen prettig, veilig en betrouwbaar te laten verlopen. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1, want zonder onze klanten IS er geen De Vrolijke Engel. Wij garanderen een optimale service, niet alleen voor en tijdens, maar ook na uw bestelling. We zouden het zelf niet anders willen...


Bekijk Manifest