De Vrolijke Engel
Inclusief uitgebreide cadeau inpakservice en een 100 dagen geen-gezeur retour garantie!
Webshop De Vrolijke Engel: 'Voor Hemelse geschenken met een vleugje Mysterie'
renate de koning
Ik ben erg blij met de Vrolijke Engel. De producten zijn goed en de verzorging van de pakketjes zijn meer dan goed. Met zoveel zorg ingepakt en daarbij altijd een mooie verrassing, dank jullie wel!
Mari
Heel tevreden over snelle bezorging ....jammer dat de product niet naar wens is ..
Echter zal vaker bestellen andere producten aangezien heel tevreden ben voor de rest over deze shop. -
Hoe beoordeel je De Vrolijke Engel?
Carmen
Snelle en correcte levering . Vriendelijk mensen
Wim Boere
Pakket was snel bij pakket punt 👍
Olga van Zanten
Goede prijs en geweldige service!!
Froukje Haitsma
persoon
S. M. N. P. Husseini
Ik ben helemaal tevreden
Jose Rekveld
Goede en snelle service
Brigitte Van der Zee
Originele artikelen en cadeautjes die leuk worden verpakt en keurig toegestuurd!
JG VERHEIJEN
Zeer tevreden over het product en niet te duur
Hanneke
Snel geleverd met een lieve extra boodschap erbij.
A.M.
Super snel en prima verpakt
Jeanette Spruit
Snelle levering, prachtig ingepakt! Dikke aanrader❤️
kees vork
prachtig materiaal, nette prijsjes.
M,M, van Doorn
Goede service, heel gezellig om het pakje uit te pakken met de leuke attenties.
Fokie Huizenga
Snelle levering en mooi verpakt met persoonlijk briefje erbij! En dit keer ook met een mooie verrassing erbij als presentje , heel blij mee.
Dankjewel Paula voor de zorg en aandacht waarmee je altijd alles verpakt en verstuurd! Dikke pluim👍 -
Irene
Prachtige artikelen, met veel zorg ingepakt. Ook heel veel extra cadeautjes gekregen. Een topper, deze webshop!
Lia
Het uitpakken ging gepaard met mooie verrassingen. Zo lief en bijzonder! Heel hartelijk dank daarvoor! Het was echt een feestje! :) De bestelling zelf was kwalitatief en heb ik in meer dan verzorgde staat ontvangen. SUPER!!
Tanja Dogge
Hele mooie producten. Altijd een leuk extra cadeautje erbij. Heel klantvriendelijk. Al heel lang klant. Zeer tevreden.
Miranda
Precies gekregen wat we hadden besteld.