Snelle levering en duidelijke communicatie. Heb iets laten graveren in de pen en het ziet er top uit! Aanrader
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Minou Tijssen
- Jacqueline Mulder
Inmiddels heb ik mijn 3e Waterman vulpen bij de Vulpenwereld gekocht. Niet omdat de andere 2 af zijn, maar omdat ik zo graag met ze schrijf en er nu 1 op mijn bureau heb liggen (al 27 jaar oud), 1 in mijn tas heb en 1 voor mijn werk (3 jaar oud) gebruik. Het plezier van het schrijven met een goede vulpen is onbeschrijflijk. Vulpenwereld is een winkel die kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik kom er graag en bestel er ook online. Ik hoop dat deze winkel nog lang blijft bestaan!
Hoe zou je De Vulpenwereld beoordelen?
- Jimme Zoete
Prachtige pen. Schrijft soepel en heeft een mooie klassieke uitstraling voor een rollerball. Enige tip: geef lettertype opties voor de gravure (in de webshop). Voor deze pen had ik wel een klassieker lettertype passend gevonden
- S.W.G. Kiers-Stoop
Spannend om middels internet een vulpen te bestellen, zonder te kunnen voelen en proberen. Maar het heeft goed uitgepakt. ik ben zeer tevreden !!! na de vakantieperiode was de pen snel geleverd.
- Jaap D Troost
Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie en het gevraagde is op voorraad. Kortom betrouwbaar en snel.
- Raymond Roodenburg
Thanks Team Vulpenwereld . A fine Fountain Pen ..... I love those small businesses .... ,