De Weegschaal GezondheidsWinkel

De Weegschaal GezondheidsWinkel

Al ruim 25 jaar een gerenommeerde specialist op het gebied van de verkoop van gezondheidsartikelen, natuurvoeding, dieetvoeding en natuurlijke huidverzorging. Onze eerste winkel opende haar deuren reeds in 1986 in de provincie Utrecht, hier begonnen we met een bakfiets en een garage. Zo bezorgde wij toen al bij de mensen thuis. Nu zijn wij nog steeds actief met een winkel in Maarssenbroek.

Door de steeds maar groeiende interesse in gezonde en natuurlijke producten en de komst van het internet veranderde er voor ons natuurlijk veel. Na de opening van onze webwinkel ging het snel. Ons familie bedrijfje groeide uit tot een multichannel verkoop kanaal als een van de grootste in de online verkoop van natuurvoeding. Nu bedienen wij het hele land en ook Belgie.

Een aantal dingen veranderden niet; De passie en het plezier waarmee wij ons bedrijf runnen, de scherpe prijs / kwaliteit verhouding van ons alsmaar groter wordend assortiment en boven alles onze enthousiaste klantenservice waarmee wij zowel onze online klanten als onze klanten in de winkel in Maarssenbroek en Utrecht van dienst zijn.

Wij heten alle nieuwe klanten van harte welkom op deze website en bedanken al onze vaste klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u allen weer spoedig hier online of in onze winkel in Maarssen te zien.
biologische boodschappen natuurlijke huidverzorging vitamines
De zekerheden van https://www.deweegschaal.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest