De Wiltfang
De Wiltfang verkoopt functionele en mooie tuinproducten sinds 1997. In de eerste plaats via www.dewiltfang.nl en een catalogus, maar tegenwoordig ook via een showroom en bijzondere buitenbeurzen. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin.

Functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik spelen de hoofdrol. Onze credo's zijn:
"Als functioneel ook mooi mag zijn" en "Koop minder, koop beter".

De Wiltfang is er voor de kritische tuinier. Dat zijn enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak die kiezen voor kwaliteitsproducten: gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, natuurbeschermingsorganisaties en opleidingsinstituten.
De zekerheden van https://www.dewiltfang.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.