De Wiltfang
De Wiltfang is een bedrijf dat functionele en mooie tuinproducten verkoopt sinds 1997. In de eerste plaats via de website www.dewiltfang.nl en een catalogus, maar ook via een showroom en bijzondere buitenbeurzen. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin.

Altijd spelen functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik de hoofdrol. Onze credo's zijn:
"Als functioneel ook mooi mag zijn" en "Koop minder, koop beter"
De Wiltfang aan de kritische tuinier. Dat zijn enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak die kiezen voor kwaliteitsproducten: gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, natuurbeschermingsorganisaties en opleidingsinstituten.
De zekerheden van https://www.dewiltfang.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.