Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

De Zonweringfabriek heeft 115 4 ster reviews 115
De Zonweringfabriek heeft 14 3 ster reviews 14
De Zonweringfabriek heeft 4 2 ster reviews 4
De Zonweringfabriek heeft 12 1 ster reviews 12

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. P.A.

Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb mijn screen besteld in juni en hij is geleverd op 1 juli, tot zover ging nog alles goed. Vervolgens ga ik hem ophangen, als ik de bak wil ophangen kom ik erachter dat hij een aansluiting heeft naar binnen terwijl ik hem heb besteld voor buiten [de bandopwinder voor buiten zit er zelfs bij] Vervolgens een mailtje gestuurd en al meerdere malen geprobeerd te bellen[in dat ene uurtje]maar geen contact. Wel een standaard mailtje dat ze proberen binnen vijf werkdagen te reageren. Ik stuur deze review 4 weken later wat een F...ing waardeloos bedrijf.

2. Emiel

Ik heb al verschillende screens besteld en alles is goed geregeld. Leveringen zijn op tijd, bij vragen wordt ik goed geholpen. Toen ik te laat was met het ingeven van mijn kortingscode kreeg ik de korting alsnog op mijn rekening gestort. Kortom, zeer tevreden en zal dit ook door vertellen.

3. Hoe zou je De Zonweringfabriek beoordelen?

4. jonathan

Volgens mij zijn ze ermee opgehouden ofzo, de klantenservice heeft geen openingstijden meer (eerst een uurtje per dag??) en ze reageren al weken niet op mail / contactformulier. als je ze het meeste nodig hebt in de zomer, het is nu snikheet binnen

5. Carola

Mijn eerdere ervaringen waren top!! Tot een aantal maanden geleden. Ik probeer al maanden te achterhalen welk zonnepaneeltje ik nodig heb voor mijn solar zonnescherm en welke motor er in mijn solar rolluiken en solar zonnescherm zit. Ik kreeg na lang wachten alleen dat ik de hub4 nodig heb en dat ik zonnepaneeltje op site kan bestellen. Beiden gedaan, beiden niet bruikbaar na een eerst een maand wachten op levering. Krijg geen reacties op mails om tot oplossing te komen. Bellen lukt niet want geen gehoor. Zomerdrukte okay, moet de klant daar de dupe van worden, NEE!!!

6. Paula van der Plas- van Gelder

Wij proberen al ruim een week contact met Zonweringsfabriek te krijgen maar waar ze eerst vermelden 1 uur per dag telefonisch bereikbaar te zijn en de telefoon niet opnemen, staat er nu dat ze telefonisch gesloten zijn. Op de mijn bericht van ruime week geleden wordt ook niet gereageerd terwijl het zonnescherm nu al die tijd half uit is en het niet doet! Hopelijk gaat het niet teveel waaien want dan zal het meer slecht dan goed doen. Op website staan verschillende reactietermijnen net als op de site van Degalux die op hetzelfde adres gevestigd is en de materialen leveren. Vaag allemaal.

7. Sander

Een jaar geleden een 5 sterren review gegeven maar deze na de laatste ervaring (3e bestelling) ingetrokken. Beloofde levertermijnen worden bij lange na niet meer gehaald en steeds kort voor leverdatum een week verzet. Wanneer je vragen hebt, kan je 1 uur per dag de Klantenservice bereiken, maar ook dan wordt de telefoon niet opgenomen. Op ingesproken berichten of berichten via het contactformulier wordt helemaal niet gereageerd. Kortom als klant wordt je na bestelling (en betaling) 100% genegeerd. Zonwering-fabriek / Degalux geen aanrader.