De Zonweringfabriek
LMW
Heldere communicatie omtrent levering, kwaliteit solar rolluiken is uitstekend.
Plaatsen is niet zo moeilijk als gedacht, goed te doen als je een beetje handig bent.
Enige aandachtspunt is om misschien om de het koppelen van de handzender met het rolluik als print erbij te doen ipv met een tablet de stapsgewijze instructie erbij te moeten houden.
Verder zou het goed zijn om te vermelden dat de accu's van de Solar rolluiken vol worden geleverd.
Kortom gewoon goed voor een hele goede prijs -
Jan Eikelboom
Goede en duidelijke website. Een vraag bij montage per telefoon correct en adequaat opgelost. Super tevreden . Bij dit zonnige voorjaar laten we met plezier onze solar screens een keertje extra op en neer gaan.( met een tevreden glimlach ).
Hoe beoordeel je De Zonweringfabriek?
Perfect, doel bereikt, bescherming tegen de warmte en tegen de kou
Precies wat ik nodig had! Voor een mooie prijs en snelle levering!
Paul van Heezik
Ik heb ritsscreen via zonnewering fabriek besteld. Prachtig op maat en ready to install. Nou ja bijna dan. Eerst moet je zelf nog 4 gaten boren in beide frames ??????? Eerst uitmeten, voorboren met boortje 6 en daarna naboren met boortje 10. Er zal vast wel een hele goede reden zijn waarom dit niet voorbereid is dan dit is niet mijn verwachting van maatwerk, helaas.
Vicky
Na enkele dagen het internet af te schuimen naar rolluiken, kwamen we op de webpagina terecht van de Zonwering Fabriek. En ondanks dat we meestal lokaal kopen, konden de positieve reviews ons overtuigen om het gamma wat verder onder de loep te nemen.
Allereerst is de website heel gebruiksvriendelijk en bevat het allerlei hulpmiddelen om zelf alles correct op te meten alvorens je gaat bestellen.
Dankzij de lentedeals bestelden we 7 ipv 5 rolluiken. 6 rolluiken voor op de muur en 1 rolluik voor op het kozijn.
Moes
Rolluiken besteld , ging erg makelijk via de site .
levertijd was binnen drie weken netjes thuis geleverd .
rolluik ziet er perfect uit en werkt perfect .
Makkelijk zelf te monteren .
Goede prijs kwaliteit
Ook telefonisch zijn altijd bereikbaar en behulpzaam
Echt super,
Dank u. -
Fam Mommers
via de computer de rolluiken besteld , ging erg makelijk via de site .
levertijd was drie weken maar was in twee weken al netjes thuis geleverd .
rolluik ziet er perfect uit en werkt perfect .
met twee man geinstalleerd en dat ging erg makkelijk .
volgende bestelling komt er zeker nog aan . -
Richard
Makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd. Snelle en zeer prettige klantenservice bij vragen. Zonnescherm op maat ziet er keurig uit. Het plaatsen ging nog makkelijker dan gedacht. ( met zijn tweeën!) Prijs, kwaliteit is naar mijn mening ook netjes. 5 sterren van mij!
michael
Top bedrijf...
Had screens besteld was wel klein foutje gemaakt maar dit is heel snel en super goed opgelost.
Snel geleverd Mooi product makkelijk te monteren.Was er zo tevreden over dat we maar gelijk elektrische rolluiken hebben besteld voor de achterkant.Ook Snel geleverd en mooi.
Qua prijs zijn ze echt goedkoop.Ben bij meerdere geweest die vroegen zeker het dubbele en was niet zo mooi en degelijk als dit.Dus een aanrader voor iedereen die wat zoekt.De bezorger was 2x de zelfde man super aardig.Als ik nog wat nodig zal hebben zal ik zeker weer hier kopen -
WTimmerman
Solar Screen opgemeten volgens aanwijzing op de websites binnen 10 dagen geleverd en door eigen bezorgdienst op afspraak gebracht,eenvoudige montage en het afstellen van de screens is ook goed te doen,kortom mooi materiaal,zeer tevreden mee!
Antoin
7 mooie solar rits screens geleverd gekregen! Zien er mooi uit en goede kwaliteit. Levering was snel zoals beloofd. Nog contact gehad met de klantenservice over de plaatsing met opvul profielen, hier ook duidelijk en netjes uitleg over gekregen.
Montage was erg makkelijk door de duidelijke montage instructies.
Kortom, goede prijs kwaliteit, duidelijke instructies en doen wat ze beloven! -
Rolluiken met zonnecel
Levering was perfect en direct alles gecontroleerd. Beschrijving om de rolluiken op te hangen en elektrisch gangbaar te maken is goed omschreven. Nog even contact gehad met de klantenservice over de dopjes voor de 10 mm gaatjes. Zouden nog geleverd worden.
Jeroen
Ik heb onlangs 5 rolluiken besteld. En die waren al binnen 1 week geleverd. Ik heb ze ondertussen ook opgehangen en ze werken perfect. 2 op solar en 3 met band. De rolluik op solar zijn echt super makkelijk te monteren aangezien daar geen kabel of band voor naar binnen hoeft. Met de rolluik met band heb ik bij 2 zitten worstelen omdat de band achter onder zat en ik daar tegen een latei boorden waar door ik de band hoger moest verplaatsen. Dus let even op met bestellen en kijk ook of er daadwerkelijk niks in de weg zit zodat je alles netjes kunt monteren.
Gerard
Solarscreens zien er goed uit en zijn na wat productieprobleempjes wat later keurig geleverd. Per mail snel antwoord op gestelde vragen. Ik ga nog een paar ramen doen!
van Uden
Ik schrijf nooit reviews, maar om andere te overtuigen dat zelf montage echt te doen is toch een review. Als je gaatjes kan boren en een waterpas weet te hanteren, dan kan echt iedereen dit zelf monteren, advies wel met 2 man. Rolluiken waren goed verpakt en bezorging ook goed
Ron jakobs
Pop ups op website zijn overbodig !
Het is een goede en duidelijke site , laat het zo !
Levering ging fout , maar werd netjes opgelost door telefonisch contact...
En dat werkt altijd beter dan mail of chat contact... directer en duidelijker !
P Kleijsen
We hebben de website goed bekeken en daar staat een duidelijke uitleg van maatvoeringen en van de verschillende soorten screens. Daarna even contact gehad met de klanten service en toen was een laatste onduidelijkheid meteen opgelost.
We wilden namelijk de screen bevestigen op de palen van een overkapping.
De bestelling liep vlot en we werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de opdracht en levertijd. Al met prima service en uitstekend product. Alles was goed verpakt en ziet en correct uit. -
Duizy
Wij hadden in mei 2021 voor de eerste verdieping sunscreens gekocht. Die bevallen tot nu toe uitstekend. Nadat de simpele afstandsbediening stuk ging hebben we zo'n Brell bridge/hub aangeschaft zodat iedereen de screens via de android app kan bedienen en instellen. Dit jaar toch maar het naastgelegen doucheraam ook maar voor zien van een screen tezamen met de ramen in de woonkamer waar het in de zomer toch wel erg heet aan het worden is. Die van de douche was even anders dan anders want de linker geleider kon wel normaal op de muur gemonteerd worden, maar de rechter 90 graden gedraaid. Dit ging allemaal prima. Mijn review van 2021 gaf al aan dat het verstandig is de gaten in de geleiders niet met een ijzerboor maar met een trapboor te doen zodat de afdekdopjes er mooi in blijven zitten. Die van het woonkamerraam is nu net klaar (vier maanden na levering) omdat ik links niet een vrij 30mm kozijnhout had, maar 25mm dus die moets opgedikt worden. Verven ben ik niet zo'n held in dus dat duurde wat langer. Ze werken beide net zo mooi als degene uit 2021 en als je zelf handig bent, is het een eitje om de boel te installeren. De klantenservice heeft nog geholpen om extra afdekdopjes. Het zakje van de woonkamer zipscreen was na twee maanden niet meer te vinden. Nu alles erop zit, zal ik dat oude zakje opeens vast wel weer gaan vinden. Ook heeft de klantenservice heel snel de vergeten meegeleverde opdik geleiders opgestuurd. Samen komen we er wel. Via WhatsApp is de zonweringsfabriek uitstekend bereikbaar.
Marco
4 Ritsscreens besteld die super snel zijn geleverd, goed beschermd zijn verpakt en waar we toch wel een beetje tegenop zagen in een mum van tijd waren geplaatst en aangesloten. Alles werkt perfect en ziet er fantastisch uit.
Een minpuntje, er mist een afdekdopje voor het boorgat RAL 9001 maar ben er zeker van dat deze wordt nagezonden want ook het contact met de klantenservice is perfect. -
maarten
De communicatie over de levering is ronduit slecht!
Je krijgt een dag van tevoren een email met een tijdsindicatie voor de volgende dag. Wanneer je op deze email antwoord wordt er niets mee gedaan.Als je dan nabelt kom ik te horen dat voor mijn locatie de levering elke dinsdag plaats vind. Dit is een vaste dag jammer dat dit eerder gecommuniceerd wordt, dan kan je hier op plannen.
Als je dan navraagt waarom je email niet is beantwoord antwoorden ze doodleuk: logistics is een do not reply mailbox.
Ook dat is natuurlijk nergens terug te vinden in de gestuurde email.