De kleine olifant

De kleine olifant

De kleine olifant is de mooiste baby en peuter webshop als je houdt van rustige en natuurlijke producten. Elke dag zijn wij op zoek naar hippe en rustige artikelen voor baby's & peuters. Bij ons kun je terecht voor bijtspeelgoed, knuffels, haarknipjes, wagenspanners en nog veel meer! Al onze producten zijn rustig qua kleur. Daarnaast is veel van ons speelgoed gemaakt van hout of siliconen. Deze materialen zijn namelijk veilig & duurzaam.
Ook ben je bij ons op de goede plek voor unieke cadeaupakketten en kun je zelf een cadeaupakket samen stellen.
Baby | Peuter | Cadeau | , Peuter webshop, Cadeau
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.