De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs
De beste prijs voor banken, tafels, kasten en meer. Altijd 1 jaar garantie en beoordeeld met een 9,6 uit 2.000+ reviews. Ontdek de collectie op demeubelimporteur.nl of bezoek een van onze winkels om onze meubels te ervaren
Brenda De Bruin
Erg mooie meubels, voor een betaalbare prijs.
Chietra Jharihar-Soekdew
Mooie prijs en goede service
Hoe beoordeel je De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs?
Paul Nuytens
Alles naar wens zeer tevreden
Marcel Mol
Mooie kast, zeer goede prijs, duidelijke site en snelle levering.
Wilma Van der mee
Super mooie kast
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank je voor de mooie review!
Rob
Helaas hebben ze niet meer op mijn mail gereageerd
Binnen 1 en 3 dagen
Meubels bij ze gekocht 1 salon tafel is niet behandeld/afgelakt
Ze doen aardig in de winkel maar als er een probleem is zijn ze niet thuis
Mensen koop hier niet jullie meubels in een serie er zit zo veel kleur verschil in en het ziet er niet uit.dus als ik een eettafel en een salontafel koopt komen deze niet uit de zelfde boom hoor die komen uit 2 bomen En daarom heb je kleurverschil zeggen ze.nee het is Troep en nog eens Troep wat ze verkopen dus slechte service en erg misleidend.
Zie al veel klachten op hun reviews.Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u geen tijdige reactie op uw e-mail heeft ontvangen, dat is uiteraard niet de service die wij nastreven.
Wat betreft de kleurverschillen: onze meubels worden gemaakt van massief hout. Doordat het een natuurproduct is, kunnen er variaties in kleur en tekening voorkomen, zelfs binnen dezelfde serie. Dit hoort bij de charme van echt hout, maar we begrijpen dat dit in sommige gevallen tegenvalt wanneer u meerdere meubels tegelijk aanschaft.
Het spijt ons ook dat een van de meubels niet behandeld of afgelakt bleek. Wij willen dit graag goed oplossen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing.
Wij nemen uw opmerkingen serieus en streven ernaar onze service te verbeteren.
Team Meubelimporteur 💛
M Siebrecht
De tv-tafel is mooi; jammer dat de bijgeleverde bouten veel te kort waren.
Ik was genoodzaakt om zelf bouten te kopen van de juiste lengte(helaas niet in het zwart verkrijgbaar).Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw feedback en fijn om te horen dat de tv-tafel u bevalt.
Jammer dat de meegeleverde bouten te kort bleken en dat u zelf op zoek moest gaan naar een oplossing, onze excuses voor het ongemak.
Wij kunnen u alsnog de juiste zwarte bouten opsturen. Wilt u hiervoor even contact met ons opnemen? Dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. -
Thienpondt jacques
Mooie meubels een aanrader
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDikke dankjewel! 😄
Elizabeth
Ouderwetse gezelligheid én dito service!
Direct en vriendelijk telefonisch contact mogelijk. Dat vind ik een dikke PLUS. Ik kreeg een helder antwoord, en prima oplossing op mijn vraag. Wat een fijn, benaderbaar no-nonsense bedrijf! Ik ga zeker proberen om bij de officiële opening van hun showroom in Breda te zijn eind deze maand. Dank voor je tip, én het gezellige gesprek Sabina! Ik ben voortaan fan. ❤️Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat een ontzettend fijne review, dank je wel!
Superleuk om te lezen dat je het contact als prettig en duidelijk hebt ervaren dat is precies waar we het voor doen.
Geweldig dat je van plan bent langs te komen bij de opening van onze showroom in Breda, je bent van harte welkom!
Dank voor de lieve woorden en het gezellige gesprek. Tot snel! -
Bestelling DMI43694
Levering was redelijk snel binnen 6 weken,maar mis de buffetkast (niet meegeleverd)en 1 stoel krijgen we niet afgestemd 1 poot is korter als de rest.net een mail gestuurd en wachten op antwoord,dus ben niet helemaal tevreden , maar de eettafel en tv meubel zien er stevig en goed uit,hopen dat het snel word opgelost
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat de eettafel en het tv-meubel naar wens zijn!
Wij hebben uw e-mail van twee dagen geleden ontvangen en willen u laten weten dat uw melding over de buffetkast en de stoel in behandeling is. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat u de ontbrekende kast en de correct afgestelde stoel spoedig ontvangt.
Dank voor uw geduld en begrip. -
S. Wieringa
Mooi product, zoals op de foto, eenvoudig te monteren
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsFantastisch om te horen dat alles naar wens is, bedankt!
Marieke Pril
Tafel is mooi, helaas wel een paar krassen! Jammer. Prijs vond ik ok. Bezorging snel.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsHartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de tafel en de snelle bezorging!
Wat vervelend dat er krassen op het blad zitten, dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht u hierover contact met ons willen opnemen, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. -
B.m. van 't Schip
Hele mooie kast,goede kwaliteit. Is volledig naar onze zin. Als we weer iets nodig hebben kom ik zeker hier terug. En ook goede communicatie met de vervoerder
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWe zijn blij dat u zo tevreden bent, hartelijk dank!
Patricia Krijgsman-Outshoven
Duidelijke website, snelle levering en mooi product!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank je! Zo’n review maakt ons werk extra leuk 💛
HGA Jautze
Helemaal perfect
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat een warme review – dank je wel! 🫶
Pascale Vranckx
Tv tafeltje in mango hout
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsSuper om te zien dat u tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling!
Jeanet Burger
Keurig gebracht en ik ben blij met mijn tafel
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWauw, dank je! Dat doet ons goed 😍
Gerard
Geweldige service en vriendelijk personeel
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsJij maakt ons dag met zo’n bericht! ☀️
Jacqueline Zeldenrijk
Snelle levering, zware meubels en er was 1 man om het uit te laden dat deed hij uitstekend maar vond het wel erg dat hij het alleen moest doen
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsJij blij, wij blij! Dank voor je mooie review!
Wendy Jeurissen
Zeer blij met wat ik gekocht hebt, zo mooi. Service was snel en ordelijk en vriendelijk afgehandeld.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat een ontzettend fijne review om te lezen! Het is geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij ons.