De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs
De beste prijs voor banken, tafels, kasten en meer. Altijd 1 jaar garantie en beoordeeld met een 9,6 uit 2.000+ reviews. Ontdek de collectie op demeubelimporteur.nl of bezoek een van onze winkels om onze meubels te ervaren
Monique Meijer Meijer V Laarhoven
Prijs/kwaliteit
Dhr Dekker
Hele mooie tv kast
Hoe beoordeel je De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs?
M Vlaskamp
Top service!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u voor het delen!
Frank Swaghoven
Bestelling was vlot in huis en levering was ook goed in het tijdvak en een hele vriendelijke behulpzame chauffeur
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat fijn dat u de moeite heeft genomen om dit te schrijven, dank u wel!
Ghislaine Fiehler
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsUw feedback betekent veel voor ons. Dank u wel voor uw reactie!
Tineke
We zijn heel tevreden met de aankoop van onze tafels. De communicatie en levering was heel netjes en duidelijk. Er zat iets in de ene tafel wat we niet zo mooi vonden, geen probleem, er werd binnen een paar dagen een andere bezorgd, super!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor deze geweldige beoordeling! We waarderen uw vertrouwen enorm.
Margreet Rodel-janse
Ik ben meer dan tevreden met me nieuwe meubels, de levering en het contact met de mensen voor evt info....ook word je super geïnformeerd over de leveringstijd door het vervoersbedrijf....100% tevreden !!!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor de mooie review.
Cris Moors
Meubels zijn geweldig.
Maar de bezorging kan beter. De service niet goed.
En de kosten hiervoor (bezorgen en plaatsen) heel duur,ze halen het uit de doos,zetten het neer en dan is red je ermee.Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw review! We waarderen uw feedback en blijven graag
verbeteren.
Gerrit Vissers
Top meubel 👌🏻
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBedankt voor uw reactie! We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.
Charline Huyghe
Heel goeie service! Heel vlugge levering👍
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsWat een fijne reactie! Heel erg bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld.
Henk
Mooi meubel voor een mooie prijs.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBedankt dat u ons heeft beoordeeld, dit helpt ons om te blijven groeien.
coco
geweldig nog voor de kerst afgeleverd, en goede vaklui van Jongstra
Ik ben er heel blij mee. Ziet er fantastich uitAntwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBedankt voor uw review! We waarderen het enorm dat u de tijd nam om uw ervaring te delen.
Dogan Ciftci
Goed
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u dat u de moeite heeft genomen om dit te schrijven. We waarderen het echt.
M Scholten
Top service en producten heel blij mee
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBedankt voor uw positieve woorden, dat waarderen we enorm!
Paul Schlagwein
Goede service en prima behandeld.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel! We blijven ons best doen om goede service te bieden.
Albert Postma
Prijs en kwaliteit goed.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsHartelijk dank! We stellen uw beoordeling op prijs.
Piet
Het gekochte meubel was mooi, zoals ik verwachtte. De levering ging zoals omschreven en was goed. Dus ik ben tevreden.
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw lieve woorden en het delen van uw ervaring.
Ellie Meijer-van Hoven
Levering prima.
afgeleverd voor de deur.Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsDank u wel voor uw review!
Fam Dijkstra
Waardeloze winkel, eerst wordt de verkeerde kast geleverd, daarna de juiste kast maar totaal beschadigd aan de zijkant, de meubelimporteur laat nu niets meer horen, geen excuses helemaal niets, we wachten nog steeds op een reactie!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsHet spijt ons zeer om te lezen dat dit zo is gelopen. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en begrijpen uw frustratie volledig. Inmiddels is uw melding bij ons in behandeling en zijn wij bezig om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Het is absoluut niet onze bedoeling geweest dat u het gevoel heeft dat er geen reactie komt. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om tot een passende oplossing te komen.
Berry
Mooie tafel tegen een prima prijs, netjes op tijd geleverd!
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsSuperleuk, bedankt voor uw vertrouwen en beoordeling!