DeMeubelimporteur
Peter Ruitenburg
mooie prjzen en hele goede service
Miran
Zeer mooie mango houten tafel waar ik erg tevreden mee ben.
Snelle bezorging en netjes afgeleverd!👍👍Antwoord van DeMeubelimporteurDank je! Zo’n review maakt ons werk extra leuk 💛
Hoe beoordeel je DeMeubelimporteur?
Linda
geweldige service!!!
klantenservice reageert ook meteen op email en lossen alles meteen op!
ook de bezorging was top!
Antwoord van DeMeubelimporteurZo leuk dat je dit deelt – dank je! 🥳
Petra Nys
Product is zoals beschreven is. Levering w netjes op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijk.
Antwoord van DeMeubelimporteurHier worden we helemaal vrolijk van! 🌈
Lies Thuysbaert
Snelle en correcte levering!
Antwoord van DeMeubelimporteurWauw, dank je wel! Dit waarderen we enorm 💫
Paulien
Mooie kasten maar zonder gemonteerde pootjes eronder.
Hierover gemaild en kosteloos een servicemonteur gestuurd.
Snel en netjes opgelost. Top!!!Antwoord van DeMeubelimporteurGeweldig dat je zo blij bent – daar doen we het voor! 🙏
Aad Den braber
Was allemaal van aankoop tot levering was top
Antwoord van DeMeubelimporteurWat een lieve review – dankjewel! 😊
Gerrie Schuit-Dul
Mooie prijzen , goede kwaliteit .
Makkelijk zelf in elkaar te zettenAntwoord van DeMeubelimporteurYes! Hier worden we blij van! 😄
Thea de Vries
Op en top geleverd
Antwoord van DeMeubelimporteurSuperleuk om te lezen, dank je wel! 💛
Jeanet Bierings
Ik ben heel blij met mijn kast en de goede service
Antwoord van DeMeubelimporteurJij maakt onze dag! 🙌
Ellen Krutzsch
Mooie meubelen,ben er erg blij mee.Goede service.
Antwoord van DeMeubelimporteurDank je! Wat fijn dat je zo tevreden bent! 🌟
Sharon Bakker
Perfect!!!!
Antwoord van DeMeubelimporteurWat een mooie woorden, dank je!
Ramazan Aydogan
Prachtige tafel en exact zoals omschreven. De bestelling, informeren over levering en de levering was exact zoals aangegeven. Dit is mijn tweede aankoop hier en de eerste keer was alles ook perfect. Ze leveren en doen wat ze zeggen👍 Absolute aanrader.
Antwoord van DeMeubelimporteurDank u wel voor uw vriendelijke woorden! Ons team werkt hard om de beste kwaliteit en service te bieden, en uw tevredenheid is onze grootste beloning.
wmw engel
Was weer perfect op tijd de levertijd en mooi spullen niet te duur
Antwoord van DeMeubelimporteurHet doet ons goed om dit te horen, dank je!
C Van den Ende
Snel geleverd en netjes afgeleverd
Antwoord van DeMeubelimporteurWat een fijne review, bedankt! We zijn blij dat we je een goede ervaring hebben kunnen bieden.
Thea Van Meerveld
Geweldige service,meubels vlot bezorgt ik kan een ieder aanraden
Antwoord van DeMeubelimporteurHelemaal top dat je zo tevreden bent – dat maakt onze dag!
Rita Tukkers
Super mooie kast. Top service en bestelling keurig geregeld. ❤️
Antwoord van DeMeubelimporteurFijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! 💛
Lieke
Ik heb bij mijn bestelling het product van greenfix niet ontvangen. Ik heb deze betaald maar is niet geleverd. Ik heb hiervoor al enkele mail gestuurd. Ik heb hiervoor ook al gebeld maar ik heb nog steeds geen reactie terug gekregen. Kan u mij aub hiervoor contacteren?
Antwoord van DeMeubelimporteurGoedemiddag, wij hebben u mail al meerdere keren beantwoord, en ook nieuwe melding hiervoor aangemaakt. Nieuwe greenfix wordt opgestuurd per post.
Mvg, Team meubelimporteur -
Ursula Kuiperij
Mooie meubels voor een redelijke prijs. Klantenservice super goed . Denken in oplossingen.
Antwoord van DeMeubelimporteurBedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. 💛
jan Oudshoorn
Mooi product met een goede prijs
Antwoord van DeMeubelimporteurWe zijn ontzettend blij met je beoordeling! Het is altijd fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent.