De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs
Loco Lobo
De kast bevalt prima alleen jammer dat jullie de andere onderdelen ervan verkochten
Nicole Philips
Al diverse meubels besteld. Goede kwaliteit en levering volgens afspraak!
Hoe beoordeel je De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijs?
Marijke
Mijn dressoir begin maart stuk geleverd, na melding stuurde ze enkel 2 schroefjes op. Opnieuw melding gemaakt en tot heden nog niks gehoord, hopelijk krijg ik nu eindelijk een fatsoenlijke garantie en een niet beschadigde nieuwe kast!!!
Bianca
Beschadigde meubels, meerdere keren
Hennie Rispens
Tafel ermee behandeld super handig
Hugo van Belleghem
Kast staat zeer mooi in ons interieur. Viel ons op in de toonzaal door mooie opstelling. Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Vincent
1 ster vanwege extreem slechte communicatie en het niet nakomen van afspraken. Op 6 december 2025 bestelden wij vier eetkamerstoelen, met levering uiterlijk maart 2026. Pas na herhaald zelf navragen hoorden wij op 23 maart dat levering pas in week 23 verwacht wordt. Zes maanden wachten zonder updates is onacceptabel. Uiteindelijk hebben wij de bestelling geannuleerd. Proactieve communicatie ontbrak volledig.
Mieske
Hele mooie meubels mooie prijs maar levering is echt bagger. Wij hebben 1 bestelling van een eetkamertafel en 6 stoelen. Inmiddels de tafel binnen en 2 stoelen. Vandaag kwamen ze de 2 andere stoelen leveren, helaas de verkeerde, dus weer terug, de andere 2 komen pas in week 17 want die zitten nog op de boot.
Dus daar zitten we dan met maar 2 stoelen. Heel fijn als je eters hebt wat niet door kan gaan daardoor.
De andere Bestelling tv meubel en wandkast zou volgende week geleverd worden, het was op voorraad liet ze nog zien. Wij helemaal blij, krijgen we bericht, wordt het pas week 18..
Joyce Ruijten
Goede service, netjes afgeleverd, vriendelijke bezorgdienst
NATHALIE HOEYKENS
Net zoals op de afbeelding. Goede kwaliteit en service!
Chantal Van kuilenburg ver voort
Leuke prijzen snelle levering en je kunt makkeliik aan de deur betalen
Emily Scharmin
Klantendienst prima,
Als ik iets vroeg direct antwoord.
Heel vriendelijke man bij leveren.
Jammer dat hij alles alleen moest dragen zijn collega was ziek.
Bij het openen van de doos zag ik direct een stukje glas.
Ik dacht o neen toch niet gebroken, jawel hoor het bovenste raampje heeft een barst.
Per direct gemaild en foto’s doorgezonden.
Tot op heden krijg ik nu geen antwoord meer terug.
Maar wel mooi €1459 euro per direct betaald bij levering .
Jammer dat we geen reactie meer krijgen!
De kast op zicht is prima, mooie kwaliteit. -
Adri
zeer snelle levering tot aan de voordeur en een vriendelijke bezorger
Lynn Klaver
Levertijd langer dan verwacht. Geen beschrijving voor het in elkaar zetten. Verzendkosten hoog.
R Steffens
Snelle levering, mooie salontafel
Henk Schreur
Hier kan men een gerust hard een bestelling plaatsen, hun komen de belofte na.
JB
Prachtig hout. Vriendelijke klantendienst.
Bert Terwal
Snel binnen en netjes bezorgd
Monique
Nooit meer dit bedrijf.Meubels kwamen ze brengen, zaten de stoelen er niet bij. Wel meteen alles betaald ook de stoelen. Blijken ze pas in juni te komen. Dat is bij het bestellen niet gezegd. Dan maar een andere kleur. Komen ze de stoelen brengen zijn het er maar 4 ipv 6. Zitten we weer een paar weken te wachten. Gelukkig ze zijn ons niet vergeten de 2 stoelen komen ze brengen. Maar die dag krijgen we een belletje van de chauffeur helaas jullie stoelen zitten er niet bij, ik weet niet wat er aan de hand is zegd de chauffeur. Dus meubelimporteur wanneer komen nu eens onze laatste 2 stoelen .
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsBedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat het leveren van uw stoelen zo moeizaam verloopt. Wij begrijpen goed dat dit erg frustrerend voor u is.
Wij hebben uw situatie inmiddels in behandeling genomen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit netjes op te lossen en te zorgen dat uw laatste 2 stoelen zo spoedig mogelijk bij u worden geleverd.
Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld. -
Sabrina
Gaven aan op Texel te wonen en gevraagd of dit extra kosten met zich meebracht. Nee zeiden ze. Worden we op de dag van bezorgen door Jongstra gebeld, de kast werd in Den Helder neergezet bij een andere vervoerder. We moesten meteen betalen anders ging de kast mee terug, terwijl overal staat betalen bij aflevering. Belt de andere vervoerder dat we nog eens 40,- moesten betalen om de kast naar Texel te krijgen. Word de kast ook nog geleverd met een losse balk die de plank vast moet houden. Maar, al betaald en nooit meer teruggebeld over de defect en extra verzendkosten. Dure kast uiteindelijk