DeThuisSportWinkel.nl

DeThuisSportWinkel.nl

Laten we samen jouw Home Gym realiseren!

DeThuisSportWinkel.nl levert fitnessapparatuur en sportartikelen aan consumenten in Nederland en België.

Bij DeThuisSportWinkel gaat het om Kwaliteit, Gemak en Gezondheid. Al onze apparatuur is daarom ook van de beste kwaliteit, gericht op gebruikersgemak en ons uiteindelijke doel: “Alles voor een gezonde samenleving!”

Wij onderscheiden ons door middel van ons product-specifieke expertise met de ambitie om bewegen, met plezier voor iedereen toegankelijk te maken.

Ons assortiment bestaat uit wereldwijde topmerken zoals Kingsbox, Flow Fitness en Assault.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.