Deco Moda
Het assortiment van Deco Moda bestaat uit stijlvolle decoratie items die een warme touch geven aan de baby- of kinderkamer. Naast handgemaakte items zijn wij gek op rotan, hout en andere natuurlijke materialen. Naast trendy deco accessoires, vind je bij ons ook verschillende mooie mode items voor zowel jongetjes als meisjes, tot maat 98.

Wij zijn blij met onze samenwerkingen met zowel de bekende merken, als de kleinere conceptstores en lokale ondernemers. Op deze manier bieden we een uniek assortiment met een persoonlijke touch. Met Deco Moda bouwen we aan een sfeervolle webshop waar mama's (to be) blij van worden en waar het daarnaast een feestje is om een persoonlijk cadeautje te shoppen voor iemand die je lief is!
De zekerheden van https://www.decomoda.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.