Décor 24
Décor 24 is de vrucht van jarenlange inzet en passie voor de wereld van Woondecoratie. Wij zetten al onze tijd, kennis en expertise in, om de meest schitterende producten bij elkaar te brengen zodat u altijd iets te kiezen heeft.
De zekerheden van https://www.decor24.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In onze online shop vindt u tal van producten, decoratieve artikelen en woonaccessoires waarmee u uw interieur en buitenruimte(n) in het zonnetje kunt zetten. Of het nu gaat om meubelen, huishoudelijke apparaten en benodigdheden, verlichting, badkamer accessoires, tuinartikelen of zelfs kantoorinrichting, u kunt bij ons altijd terecht voor een breed scala aan mogelijkheden en keuzes en dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Bekijk Manifest