Deegh
Bij deegh maken we diverse soorten deeg op de authentieke manier zoals men dat vroeger deed. Wij geven het deeg de tijd om te kunnen ontwikkelen. Ook gebruiken wij zo min mogelijk gist en gebruiken geen toevoegingen of suiker in ons deeg.

Ons hoofdproduct is pizzadeeg.
De zekerheden van https://www.deegh.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2021 ben ik spontaan begonnen met de verkoop van deeg. Gefascineerd door deeg was ik hier wekelijks wel mee bezig. En wat is leuker dan anderen ook mee te laten geniet van het deeg? Na veel experimenten hebben we het lekkerste pizzadeeg ontwikkeld! Onze pizzadeegbollen worden gemaakt van echte Italiaanse bloem. De lange rijs- en rijptijden zorgen ervoor dat de smaak optimaal is. Door de pizzabollen met de hand tot bodem te vormen blijft de smaakt in het deeg en krijg je een knapperige bodem en luchtige korst. We genieten enorm van al die positieve reacties van onze klanten! Daar doen we het voor!


Bekijk Manifest