DekzeilenPlus
DekzeilenPlus is de webshop van het bekende ZwembadPlus. DekzeilenPlus is úw webwinkel voor onderdelen en accessoires voor het helder en energie zuinig maken van uw zwembad. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
Met een eigen fabriek voor de "Blue poolcovers" foam zwembadafdekkingen bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service, maatwerk én de scherpste prijs van NL.
Met onze uitgebreide range aan energiezuinige inverter warmte- en circulatiepompen heeft u een lekker warm zwembad!
De modernste doseerapparatuur zorgt bovendien automatisch voor glashelder water zodat u kunt doen wat u voor ogen had: lekker genieten van uw eigen bad!

Zwembadafdekkingen, zwembad modernisering en onderhoud

De zekerheden van https://www.dekzeilenplus.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.