Delicious Vanilla
Goele
Snelle en correcte levering
Johan
Hoe beoordeel je Delicious Vanilla?
Peter H
Mijn favoriete webshop voor lekkere dingen.
F. Knoop
Zeer snel en in perfecte staat Verzonden!
Diana
Heel goede service. Bestelling goed verpakt.
Conny
Ik ben heel tevreden over de hulp die ik kreeg , ik was op zoek naar de zoetzure smaak die ik eerder had gebruikt, nr 12, maar tnt heb ik die niet gevonden.
Maar de bereidwilligheid om ernaar te zoeken was groot.
Prima service en snelle goed verzorgde levering! Dank -
Michel B
Zeer correcte verwerking en levering; niets op aan te merken.
Raymond Belski
Fijn dat dit bij Delicious Vanilla te koop is. Heb dit eerder in een truffelgebied in Kroatië gekocht. Heerlijk.
Lv
Ivm 1 artikel niet op voorraad was zou het pakket later geleverd worden helaas kwam ik in de knel met de datum waarop ik de bestelling nodig had. De klantenservice heeft netjes geholpen om het pakket toch voor de gewenste datum bij mij te leveren. Erg goede ervaring met dit bedrijf.
Myon
Snelle levering ,, de vanille stokjes nog niet nodig gehad, maar de oude die toch al jaren in het buisje zaten waren nog van prachtige kwaliteit. Nu weer nieuwe besteld
Jacqueline
Ik ben geen super fan van de zwarte truffel, meer van de witte truffel. Deze tapenade is perfect voor de pasta! De saus zul je wel even moeten in dikken met maizena als je kookroom gebruikt met minder vet, inplaats van slagroom. Heb ruim 3.5 potjes gebruikt, de smaak was wel heel intens maar het neemt af met de dag, het is zeker voor herhaling vatbaar. Super service volgende dag in huis
Cap Van Overbeek
Snelle levering!
Erik Schuurman
Snelle levering en heerlijke producten!
Hans Schrijnder
Snelle levering, alle smaken nog proeven, eerste indruk prima
Joke Ten Hulsen
Goede service!! Betrouwbaar!!!!
Menno von Brucken Fock
Scherpe prijzen, goede producten en snelle levering.
Peter
Snel geleverd, goede kwaliteit.
Monique
uitstekend, snelle verzending en goed verpakt
Katy van Harteveld
Uitstekende klantenservice. Snelle levering. De producten stevig en veilig ingepakt. Kwaliteit is top. Producten prachtig en een zeer ruime keuze. Vanille is van topklasse!
Peter Van Luchene
correcte, snelle levering met topprodukten