Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Design met licht heeft 2 4 ster reviews 2
Design met licht heeft 0 3 ster reviews 0
Design met licht heeft 0 2 ster reviews 0
Design met licht heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Tiny uit Venray

Ik wil bij deze een dik compliment geven aan Design met Licht. Mijn “klacht” (lamp kapot binnen garantietermijn) werd adequaat en zonder gemor opgelost. De kapotte lamp werd zelfs opgehaald. Toen de lamp niet te repareren/leverbaar bleek, werd er gezocht naar een alternatief. Dat is gelukt! De nieuwe lamp werd snel geleverd. Design met Licht informeerde zelfs nog telefonisch of ik de lamp had ontvangen en tevreden was. Deze service heb ik bij een gewone winkel nog nooit gehad. Je weet pas wat service en betrouwbaar betekent als er gedoe is, en dat zit hier wel snor. Een dikke pluim!

2. JP

Op zoek naar een goede en mooie plafondventilator deze bij Design met licht voor een zeer concurrerende prijs op de site gevonden. Omdat een extra korting alleen bij vooraf betalen met iDEAL verkregen kon worden, contact gezocht met de eigenaar. De eigenaar reageerde snel en bood aan om, zodra de ventilator bij hem binnen was, deze bij mij thuis af te leverenen aan de deur te betalen. En dat met de genoemde iDEAL korting er nog bij. Ongeveer 1,5 week later en keurig na afspraak, stond de eigenaar aan de deur en kon ik via iDEAL betalen. Zeer tevreden dus over de koop en deze service.

3. Hoe zou je Design met licht beoordelen?

4. Sam

Wij hebben een super mooie boxspring besteld bij DesignMetLicht ! Erg tevreden met de kwaliteit en de snelle levering ! Zeker een aanrader !!!

5. Valk

Best even op de lamp moeten wachten, wel duidelijk gecommuniceerd. Bij het uitpakken zat er een kleine beschadiging op de voet van de lamp. Super opgelost, meneer is binnen enkele dagen bij ons thuis beschadigde deel komen vervangen. Waarbij hij aangaf blij te zijn dat we het doorgegeven hebben zodat hij het op heeft kunnen lossen. Super service, hij heeft er ver voor moeten rijden.

6. Joost

Wees gewaarschuwd voor deze webshop! Je besteld, betaalt maar ontvangt niets. Ook op communicatie wordt niet gereageerd. Wij gaan deze webshop bij diverse platformen aanmelden om te voorkomen dat er meerdere slachtoffers vallen te betreuren. Wellicht dat Webwinkelkeur.nl hierin ook haar verantwoordelijkheid wil nemen, door na te gaan in welke mate deze webshop betrouwbaar is.

7. Bart van Oostrum

Super goede service, mooie hanglamp voor een hele scherpe prijs besteld aangezien ik deze snel in huis wilde hebben heb ik met de winkel Desingmetlicht gebeld, de verkoper heeft ervoor gezorgd dat ik de zelfde dag nog mijn bestelling kon afhalen bij hun leverancier.