Designstoel4u
Bekijk alle reviews en keurmerken van Designstoel4u en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
De zekerheden van https://www.designstoel4u.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Designstoel4u! Opgericht in 2012 en inmiddels een van de grootste online meubelwinkels van Nederland en België. Onze thuisbasis bevindt zich in Twente waar een team van 20 toppers zorgt dat we de mooiste collectie meubelen voor de beste en laagste prijs kunnen aanbieden. Met onze Twentse nuchterheid en inslag en doen we het maximale om onze klanten de beste service te bieden.

Een groot deel van ons assortiment kunnen we binnen een werkdag verzenden. We hebben de beschikking over eigen magazijn, waardoor we veel uit voorraad kunnen leveren. Verder bieden we de laagste prijsgarantie en bezorgen we gratis bij jou thuis!


Bekijk Manifest