Designstoel4u
Marie Zandwijk
Goede service plus goede kwaliteit
Connie Hemmes
Mooie prijs, fijne en mooie stoelen
Mocht zelfs een stoel op proef meenemen. Snelle levering! -
Hoe beoordeel je Designstoel4u?
Emiel Van ingen
Fijne stoelen en vlot geleverd ,
Esmeralda Fränkel
Bij bestellen geweldige service. Stoelen kwamen binnen en. Wat een teleurstelling!! Slecht opgevuld, naden scheef , je voelde het ijzer van de stoel onder de stof. Echt triest!!! Teruggebracht ik had niet gebeld van te voren. Ik zei ik kom deze retourneren en tot mijn verbazing zei ze zet maar daar neer!!!! Niet eens vragen wat is er met de stoelen aan de hand of wat vervelend voor jullie helemaal niks!!!!!!! Bizar!!!! Prima zegt genoeg dus gewoon geld terug gevraagd. Na 4 dgn had ik het geld terug!!! Triest!!!!!!!!!
Antwoord van Designstoel4uGoedemorgen Esmeralda Fränkel,
Allereerst bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite hiervoor neemt.
Wat jammer om te horen dat u de stoelen een teleurstelling vindt en onze service triest. Dit is precies het tegenovergestelde wat wij willen bereiken. De medewerker die u geholpen heeft, heeft eerder telefonisch contact gehad met u en wist toen u de stoelen retour kwam brengen dat het om uw bestelling ging. Zij wist dus al waar u niet tevreden over was en heeft u nog aangeboden om een rondje te lopen en te kijken of u nog andere stoelen wilde bestellen bij ons. Wij kennen de medewerker als service gericht, vriendelijk en betrokken en zij zal nooit melden bij een klant 'zet het maar neer' en per direct het geld terugstorten. Als klanten stoelen niet naar wens vinden dan kijken wij altijd mee of zij deze willen omruilen naar andere stoelen om het alsnog positief op te lossen. Het gesprek is in de winkel hebben wij anders ervaren. Dit maakt het voor u niet minder vervelend, excuses dat u dit zo ervaren heeft.
Designstoel4u -
Christina Reinders-Spiering
Geweldig binnen 1 week prachtige eettafel stoelen geleverd. Heb ze de zelfde dag met gemak in elkander gezet.
Ben er zeer blij mee.
Indra Panday
Mooie kwaliteit, gebruiksvriendelijk, heel makkekijk te monteren, zeer vriendelijk bedrijf!
Fijkje Zwierstra
Nette levering fijne stoelen
Renate De Jong
Mooie tafel & goede service
Joanne Imhof
Prima kwaliteit. Fijne communicatie. Komen afspraken na. Zeker een aanrader.
R
Gerrit Sjoers
Kon de stoel na tien dagen al ophalen
Hans v Hoof
Super geholpen perfecte service
ManonB
Stoelen besteld, ik kreeg geen bevestiging. Mailtje gestuurd en de bevestiging ontvangen. Wij zouden onze stoelen krijgen. Nog geen dag later een mail dat de stoelen niet leverbaar zijn en niet meer terugkomen. Dat onze tafel al besteld was op basis van deze stoelen konden zij niks aan doen.
Nog nooit van service en meedenken gehoord dit bedrijf, ik raad het af!Antwoord van Designstoel4uGoedemorgen ManonB,
Allereerst bedankt voor het schrijven van je beoordeling. Wij waarderen het dat je de tijd en moeite neemt een beoordeling achter te laten. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij begrijpen dat het erg vervelend is je te moeten informeren dat de stoelen niet meer leverbaar waren. Onze oprechte excuses hiervoor. De tafel die je besteld hebt, heb je niet bij ons besteld, maar bij een ander bedrijf. Het valt dan helaas buiten onze macht om de tafel eventueel ook te annuleren. Wij hopen dat je dit begrijpt. Uiteraard willen wij meedenken over alternatieve stoelen. De Lola stoel is nog wel leverbaar in het groen. Als je een soort gelijke stoel zoekt dan hebben wij helaas geen ander alternatief. Mocht je de groene stoelen (onder voorbehoud van de voorraad) willen bestellen kunnen wij altijd meedenken over een compensatie hierin. Hiervoor mag je dan contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 074-3491551 of per mail via klantenservice@designstoel4u.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op zaterdagen (beperkt) tussen 10.30 uur en 16.30 uur.
Wij hadden het graag ook anders gezien en je blij gemaakt met 6 prachtige stoelen.
Designstoel4u -
Margot Van Hoof
Prima service. Leuke stoeltjes alleen voor mij te hard. Ik moet een kussen er in leggen om wat comfortabel te zitten
Nancy
korting besteld. Top levering en snel in huis.
T. De Ruiter
Zeer tevreden! Super service!
Rebecca
Kwaliteit voor een goede prijs
D Wallerlei
Geweldige service, bij vertraging goede communicatie en een keuze of je door wilt gaan of wil stoppen met de bestelling. De levering on point xxx
Fam. van Steijn
Gert Nakken
Prettige prijzen en een zeer snelle levering