Desimatrassen

Desimatrassen

In ons matras atelier maken wij iedere dag weer opnieuw tientallen maatmatrassen die voor een heerlijk wakker worden zorgen.
Bel direct voor deskundig advies of een afspraak!

Of het nu gaat om een babymatras, bootmatras, vrachtwagen matras, camper matras, caravan matras of een op maat gemaakte incontinentie matras. Ook een Frans bed, queensize bed of delta matras behoort tot de mogelijkheden.

In ons atelier maken wij van hele kleine tot hele grote matrassen voor een uitgeslapen prijs. En alles exact op maat. De chauffeur wil in de cabine van zijn vrachtwagen net zo fijn liggen als op zijn matras thuis.

Wanneer de ouders hun kinderen naar bed brengen en die ook op een matras van Desimatrassen de nacht ingaan, geeft dat een gerust gevoel, want je gunt ze het beste.
De zekerheden van https://desimatrassen.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.