DeurStijl Projecten

DeurStijl Projecten


DeurStijl Projecten heeft een zeer ruime collectie kwaliteitsdeurbeslag, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant.
De zekerheden van https://deurstijl.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

DeurStijl is een specialist op gebied van het betere deur-, meubel-, raam en buitendeurbeslag. DeurStijl biedt een ruim assortiment vol unieke producten van klassiek tot modern met maatwerk mogelijkheden. DeurStijl is een betrouwbare technische advies partner die meedenkt, marktconform is en gebruik maakt van haar stijlperiodekennis om u te inspireren.


Bekijk Manifest