Deurbeslag-en-meer

Deurbeslag-en-meer

Deurbeslag-en-meer is een webshop gespecialiseerd in hang- en sluitwerk zoals deurbeslag, veiligheidsbeslag, scharnieren, profielcilinders, schuifdeurkommen, deurvastzetters, postkasten, brievenbussen enz. Met meer dan 40 jaar gezamenlijke ervaring in de hang- en sluitwerkbranche durven wij ons met een gerust hart "Hang- en sluitwerk-specialist" te noemen. Het opzetten van sluitsystemen en sleutelplannen alsook het invullen van hang- en sluitwerkstaten t.b.v. nieuwbouw villa's en bedrijven behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

De organisatie achter Deurbeslag-en-meer heeft jarenlange contacten met A-merken als Karcher Design, Intersteel, Formani, Assa Abloy, Nemef, lips, Dictator, Dorma, Hermeta, Axa, Ami enz. Deze organisatie richt zich op professionele klanten als aannemers, bedrijven en zzp-ers. Deurbeslag-en-meer richt zich meer op de particuliere markt. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Deurbeslag-en-meer heeft een nieuw ingerichte showroom waarin diverse A-merken gepresenteerd worden. Bezoek van deze showroom is alleen mogelijk op afspraak. Bel of mail ons gerust! Bent u op zoek naar iets speciaals? Informeer dan vooraf of dit ook in de showroom aanwezig is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Deurbeslag-en-meer heeft een ruime voorraad deurbeslag en toebehoren op voorraad. Vanwege het uitgebreide assortiment is het niet mogelijk álles uit voorraad te leveren. Daarom maken we ook gebruik van dropshipping: uw bestelling wordt dan vanuit het magazijn van de fabrikant of importeur naar u verstuurd. De te verwachten levertijden zijn duidelijk aangegeven in de webshop. Heeft u iets op een specifiek moment nodig? Laat het ons dan weten! We houden van improviseren...

Het assortiment van Deurbeslag-en-meer is veel uitgebreider dan in de webshop wordt aangeboden. Stel uw vragen en wensen via mail, contactformulier of telefoon. We maken graag een passende offerte!
De zekerheden van https://deurbeslag-en-meer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.