Deurbeslag-en-meer
Cornelis
Goede produkten tegen een goede prijs
Cymoril
Mooie duidelijke website, ruime keuze, goede prijzen en een snelle levering. Echt heel fijn.
Hoe beoordeel je Deurbeslag-en-meer?
Denise
Er werd nog even gebeld om te controleren of mijn bestelling klopte. Ik had zowel mat als glans besteld. Dit was niet de bedoeling. E.e.a. Werd aangepast en spoedig bezorgd.
pieter ploeger
Service goed . Afspraken goed .Correcte levering
Evert Jordens
snelle levering
Uitstekend service : Mieke
Leuk , goed meegedacht met mijn probleem . Heel goed materiaal en goed verpakt verzonden !! Aan te bevelen !
Marjolein Olthof
Snel geleverd en datgene wat
Wim Vrieling
Alles keurig voor mij geregeld
Rick Peters
Snelle levering, mooi product. Te lange schroeven maar dat was na een telefoontje snel geregeld 👍
Wilma Harks
Mooie deurbeslag voor nette prijs
Gerrit
Snel geleverd en goed product.
Jos Stavinga
Mooie prijzen en snelle levering.
CC Baars
Hier hadden ze precies de adwerkdopjes voor in de deurpost en ook nog in de goede kleur en voor een betaalbare prijs
Wat ik alleen niet zo metjes vond is dat de verzendkosten 5.95 waren en het in een enveloppe met een postzegel 2 bezorgd werd hier over gebeld en werd er gezegd , is ook voor het orderpicken, voor het inpakken etc vond het een beetje lacherig want ik vind dit een manier om dmv verzendkosten geld tw verdienen. Dus dit vind ik echt een minpunt -
Marcel
Hadden het product wat ik zocht en het werd snel besteld.
Mia Baeten
Goede service .Alleen op mijn vraag geen antwoord. .Op het plaatje stonden bruine deur krukjes. Ik krijg blanke. Ik wil ze niet terugsturen . Maar ik vraag hoe je ze kunt bewerken . Olie . boenwas
Dan is het stil aan de overkant. Vr. gr. Mia Baeten -
Bas
Deurklink ontvangen met kleine beschadiging en schroefjes ontbraken werd direct, snel en adequaat opgelost door een nieuwe op te sturen. Super service!
Rijk
Van bestellen tot aflevering zeer snel en netjes.
Mooi materiaal, goede kwaliteit -
Damiët Van Tiggelen
Klantenservice zeer slecht. Bezorger liegt z'n hele zogenaamde bezorgpoging bij elkaar. Ik ben 50 euro kwijt, zou hier nooit meer besgellen, noch aanraden.
Ron
Heel tevreden. De bestelling was tijdelijk niet leverbaar. Er werd een meer dan uitstekend alternatief aangeboden.
Ton
Goed advies gekregen en vervolgens een prima orderbehandeling, chapeau !