Deventer Behanghuis

Deventer Behanghuis

Het Deventer Behanghuis is onderdeel van schildersbedrijf Driessen. Wij hebben besloten onze diensten uit te breiden met exclusief behang. Dit om onze klanten een totaalplaatje te kunnen bieden. Dus of je nu behang of verf op de muren wilt, wij komen het graag voor je doen.

Onze exclusieve collectie kun je op afspraak komen bekijken in onze showroom. Vervolgens kunnen onze ervaren plakkers ervoor zorgen dat het behang van jouw keuze keurig strak op je muren komt. Het behangen van de muren in jouw woning laat je waarschijnlijk niet door de eerste de beste doen. Je wilt graag dat iemand goed vakwerk aflevert, betrouwbaar is, echt begrijpt wat de bedoeling is en het liefst voor een eerlijke prijs, nietwaar? Laat dat nou precies datgene zijn waar wij voor staan. Bij het Deventer Behanghuis houden we van een persoonlijke en transparante aanpak.

We hebben een enthousiast team van ervaren plakkers. Schildersbedrijf Driessen bestaat al 25 jaar en al die jaren leveren we kwaliteit in Schalkhaar en omgeving.
De zekerheden van https://deventerbehanghuis.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.