Di Lano
Op 31 juli 2014 heeft Di Lano voor het eerst haar deuren geopend naar een wereld vol met Mode en Fashion. Het Di Lano team begon erg klein, een winkeltje in het centrum van Almelo van ongeveer 65m2! De winkel had niet zo veel merken, hooguit 3 verschillende merken...Di Lano begon heel klein maar de plannen en ideeën die zij hadden waren groot. Stap voor stap gingen ze te werk. Heel veel lange dagen, lange nachten, heel veel tegen slagen maar ook heel veel goede dingen en positieve dingen zijn de afgelopen (6 jaar) gerealiseerd!
Onze boodschap voor jou is: Geloof in je dromen, geloof in je ideeën, maar blijf niet te lang dromen en begin vandaag nog! Maak van jouw droom, jouw doel!

Di Lano Team
De zekerheden van https://www.di-lano.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.