DiamantLED
DiamantLED is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei vormen en maten van LED verlichtingen. Wij staan voor tevreden klant, een goed product en juiste informatie. Diamantled is uw betrouwbare partner als het gaat om de aanschaf van hoogwaardige LED verlichting tegen een aantrekkelijke prijs. De LED verlichtingen hebben veel voordelen ten opzichte van andere elektrische lichtbronnen. Deze verlichtingen zijn energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze voordelig door de lange levensduur en de energie die bespaard wordt.
8,9
Filter 2204 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1225 met beschrijving

• Henk
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Product ziet er goed uit maar afstandsbediening die ik erbij gekocht heb werkt niet. Zal wel een kastje missen maar dat had er dan wel bij mogen staan dat deze nodig was. Al met al matig. Ook LED rol is niet in te korten op de benodigde maat. Is fixed. Zal de prijs wel zijn. Geen goede uitleg wat te verwachten.

Geachte Henk,

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

De afstandsbediening werkt waarschijnlijk naar verwachting; er dienen alleen nog batterijen in geplaatst te worden. Neem gerust even contact met ons op, dan helpen we u graag verder zodat alles naar wens functioneert.

Wat betreft de 220V LED-strip: deze kan inderdaad enkel per volle meter ingekort worden. Dit staat vermeld bij het product.

Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag. We helpen u graag verder.

• Luc

Geleverd zoals aangegeven.
    Product voldoet aan verwachtingen.

Beste Luc,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet!

DiamantLED

• Hoe beoordeel je DiamantLED?

• Wim Goris
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Makkelijk bestellen en snelle levering, tegen goede prijs

Geachte Wim,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het bestelproces en de levering naar wens waren!

• Leon
    Geverifieerde klant van DiamantLED

De bestelling was niet compleet en er zat geen enkele gebruikershandleiding bij. Ik kan nog steeds niet de ledverlichting koppelen aan mijn telefoon. m.a.w. teleurgesteld!!

Beste Leon,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen.
    Het is mogelijk dat de gebruikershandleiding per ongeluk niet is meegeleverd.
    Wij raden u aan om even contact met ons op te nemen als u een vraag heeft. We helpen u graag verder, zodat u dit niet zelf hoeft uit te zoeken.

• Fruit lounge
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Slechte service + artikelen vergeten,wat wel besteld is , retour maken en vervolgens de retour zelf betalen dus je maak verlies als je hier iets koopt en slecht is ontvangen of er klopt is iets niet.

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling.
    Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Graag willen we enkele punten toelichten:

-De batterij wordt niet standaard meegeleverd bij dit product.
    -De lichtopbrengst (lumens) staat bij dit artikel duidelijk aangegeven, zodat u vooraf kunt inschatten of dit voldoet aan uw wensen.

Uiteraard kunt u bij twijfel altijd vooraf contact met ons opnemen voor advies.

Wat betreft de retourzending: aangezien het product conform de beschrijving is geleverd, zijn de retourkosten in dit geval inderdaad voor eigen rekening.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

• Patrick Vrancken
    Geverifieerde klant van DiamantLED

correcte levering, en de juiste uitleg voor de juiste toepassing

Geachte Patrick,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles correct is geleverd en de uitleg duidelijk was!

• enita de vries
    Geverifieerde klant van DiamantLED

perfecte afstandsbediening tegen een lage prijs

Geachte Enita,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de afstandsbediening en de prijs!

• Fam Wijnands
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Toen we de led strip kregen konden we maar een aantal kleuren selecteren wilde je meer kleuren moest je nog een afstand bediening bestellen . Dat gedaan, bij het installeren sprongen er gewoonweg vonken uit de strip.
    Mijn echtgenoot dacht dat hij wat fatsoenlijks gekocht had maar wat een gevaarlijke strip.
    Nu kijken of jullie ons tegemoet kunnen komen want dit gaat echt nergens over.
    Wat een gevaarlijk product .

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.
    Ik zie dat uw eerste bestelling een LED strip was zonder afstandsbediening. Later is er nog een ontvanger + afstandsbediening besteld.
    Wij raden altijd aan om de installatie van de ontvanger te laten doen door een elektricien of iemand met kennis. Als dit niet op de juiste manier word gedaan kan er kortsluiting ontstaan.

Wij raden aan om de LED strip met controller te retourneren zodat wij u verder kunnen helpen om het werkend te maken.

• Mc
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Product komt niet overeen met de afbeelding. Het is handmatig opgerold. Product is defect zitten breuken in de led.
    Slechte kwaliteit. Ik heb het terug gestuurd

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling, dat vinden wij jammer om te lezen.
    De LED strips knippen wij op lengte af en rollen deze zo net mogelijk op. Een fabrieksfout kan voorkomen en hiervoor kunt u ons altijd mailen vóór het retourneren. In sommigen gevallen is retourneren niet nodig en sturen wij direct een nieuwe LED strip op.

Uw retour zal spoedig worden verwerkt zodra deze bij ons op locatie is.

• Mike De Weijer
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Mooie prijzen en goede service!

• Kenny Vanderschaeghe
    Geverifieerde klant van DiamantLED

De leds krijgen niet genoeg stroom

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht, dat is vervelend om te lezen.
    Ik zie dat u één complete LED strip set van 5 meter heeft besteld met daarbij nog 2 losse LED strips van hetzelfde type. Deze kunt u natuurlijk niet allemaal aansluiten op die ene complete set van 5meter. Daarvoor is de voeding niet sterk genoeg. Wij raden aan om contact met ons op te nemen zodat wij u een passende voeding kunnen aanraden.

• Steven Swinnen
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Nu weet ik waar al mijn Led's aan te kopen!

• Richard
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Snelle levering en goed product

• Pieter den Hertog

• Peter Beuting
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Zeer goede service.defecte strip geleverd. Geen probleem. Terug sturen en binnen de kortste tijd een nieuwe gekregen. Top.

• AA Elektrotechniek
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Snelle levering. Product ziet er prima uit. Ik vindt het prima service. Volgende bestelling weer bij deze webwinkel

• Jozef Baeyens .

snelle levering.

• Henk Boon

Snel geleverd

• Chris Cilissen
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Prima item, snel geleverd. Doet wat het moet doen.

• Frans van Summeren
    Geverifieerde klant van DiamantLED

prima artikelen voor een schappelijke prijs