Diamonds & Jewels Amsterdam

Diamonds & Jewels Amsterdam

Bij ons vind je een ruime keuze aan diamanten ringen en diamanten oorbellen tegen zeer scherpe prijzen! Wij zijn onderdeel van de Amsterdamse Diamantslijperij Koh-I-Noor, een familiebedrijf met vier generaties aan diamantexpertise en goudsmeden. Een groot deel van onze collectie aan gouden sieraden verkopen wij vanuit onze eigen werkplaats. Zo koop je rechtstreeks van de maker, zonder dure tussenhandelaren! Juwelen in wit goud, geel goud en rosé goud bezet met diamanten, robijnen, saffieren en smaragden. Koop Veilig Online met Gratis & Verzekerd Verzenden binnen NL, of kom langs in onze juwelierszaak aan het Muntplein in historisch Amsterdam. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

From the mine to your finger! Ons familiebedrijf maakt conflict-vrije, gecertificeerde, diamanten juwelen van duurzaam goud met oog voor mens en natuur. Wanneer onze klanten juwelen kopen gaat dat over het algemeen gepaard met een bepaalde emotie. Daarom zijn wij volledig transparant naar onze klanten toe, proberen altijd nét even dat extra stukje service te bieden en reageren wij snel op vragen. Vanwege onze grote eigen voorraad kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden zonder dat er - dure - tussenhandelaren aan te pas komen. Verder werken wij alleen met betrouwbare partners met wie wij al jarenlang samenwerken.


Bekijk Manifest