Dierbaar Dichtbij

Dierbaar Dichtbij

Uw dierbare dichtbij met een gedenksieraad van Dierbaar Dichtbij.

Achter elk verlies zit een verhaal, dit kan ik voor u omzetten in een uniek en en gepersonaliseerd sieraad vol mooie herinneringen die daarbij horen.

๐ŸŒˆ๐Ÿฆ‹๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ’‡โ€๐Ÿ’–๐Ÿด๐Ÿˆ๐Ÿพ๐Ÿ•๐Ÿฆœ๐Ÿ‡๐ŸŒŸ

In de gedenksieraden kan ik een symbolische hoeveelheid crematie-as of een andere herinnering verwerken, maar ook een foto of vinger-/pootafdruk behoort tot de mogelijkheden.
Hoe fijn is het om uw dierbare dichtbij u te dragen? Ook als deze er nog wel zijn.

๐ŸŒˆ๐Ÿฆ‹๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ’‡โ€๐Ÿ’–๐Ÿด๐Ÿˆ๐Ÿพ๐Ÿ•๐Ÿฆœ๐Ÿ‡๐ŸŒŸ

๐˜“๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ?
๐˜‰๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ถ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ด.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Renée Huisman, 39 jaar en het gezicht achter Dierbaar Dichtbij.
Met veel liefde maak ik gedenksieraden, gedenkobjecten en ook leuke trendy sieraden.

Alle sieraden zijn van hoge kwaliteit en worden met liefde en zorgvuldigheid gemaakt. Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Daarom heb ik gekozen om naast zilveren sieraden ook met roestvrij staal te werken omdat het een duurzaam materiaal is, niet verkleurd, tegen water kan en geschikt is voor een gevoelige huid!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.