Dinjerel Sieraden

Dinjerel Sieraden

Over onze winkel

Make yourself happy and shine!

Het heeft even geduurd voor wij beiden het aandurfde deze stap te zetten en wat zijn wij blij dit te hebben gedaan!

Op Dinjerel vind je de nieuwste trends aan sieraden (oorbellen, armbanden, tassen, riemen, haaraccessoires, horloges en kettingen) en blijven wij zoeken naar net iets anders dan de andere sieraden webshops voor u.
Onze visie en hoop is dat wij kunnen uitgroeien naar een webshop toegankelijk voor iedereen. In de toekomst hopen wij ons assortiment nog breder te gaan maken.

Geniet vooral van onze webshop!

Heeft u vragen stel ze gerust:

klantenservice@dinjerel.nl
www.dinjerelsieraden.nl

Happy & Shine everyday

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Goede Service, betrokken, meedenkend, snel en altijd beter willen doormiddel van leren van ervaringen van klanten. Verhaal is kort maar krachtig!


Bekijk Manifest