Disite.nl

Disite.nl

Disite.nl is een familiebedrijf van vier gedreven eigenaren die producten uit verschillende productgroepen aanbiedt. Wij werken vanuit onze passie voor tevreden klanten en het verkopen. We leveren merk en designer producten voor de scherpste prijzen. Met onze gebruiksvriendelijke website en fijne uitstraling bent u bij ons aan het goede adres als u veilig en gemakkelijk wilt shoppen, of u nou voor een tas, een paar sneakers of voor een Rubrider komt.


Disite.nl is in 2018 opgericht door toen nog zzp’er Ike. Het bedrijf is begonnen als webshop voor sneakers elektronica en Rubriders. Na twee jaar als zelfstandige ondernemer en na een uitbreiding van het assortiment was het tijd voor uitbreiding van het team. Eind 2019 is de nieuwe site gelanceerd en sinds 1 januari 2020 heeft het bedrijf vier eigenaren; Ike, Jet, Paulien en Stan. Vier gedreven en klantgerichte (jong) ondernemers met passie voor het bedrijf.
De zekerheden van https://www.disite.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest