Snelle levering, product voldoet geheel aan verwachting en precies op maat.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Huib Hölscher
- Anita
Na lang zoeken hebben we uiteindelijk op de site van Dog Seat de Harvey Lounge PRO Zwart Oxford gevonden. Dit was dé oplossing om onze viervoeter veilig en comfortabel mee te nemen in de auto. De afmeting zorgt voor een schone achterbank en bewegingsvrijheid voor de hond. De kwaliteit is perfect. Vooral het geïntegreerde veiligheidsscherm is ideaal. De hond kan niet tussen de bank vallen bij plotseling remmen, maar kan door het gaas in het midden van het scherm even nieuwsgieren en in de gaten gehouden worden.
Hoe zou je DogSeat beoordelen?
- Peter de Korte
Een reactie kan 48 uur duren, dit is soms erg onhandig. Maar verder goed service en vriendelijke mensen
- Perfect en Stevig!
Perfect. Houd mijn auto mooi schoon terwijl de hond mee kan en veilig vast zit. De hondenmand is stevig en heeft een mooi design, wel zo fijn als je een mooie auto hebt
- Rachel
Mijn Labradoodle is altijd heel angstig in de auto. Na goed en deskundig advies van Jessica heb ik Dogseat aangeschaft en dat had ik veel eerder moeten doen. Mijn hond ligt heerlijk en comfortabel te slapen. Ik raad het iedereen aan!
- Geweldige hondenmand
Super service en snel geleverd! De DogSeat ziet er chique uit en mijn hond ligt er heerlijk in. Fijn contact via WhatsApp en Jessica is erg hulpvaardig om tot juiste mand te komen (voor auto en hond). Zeker een aanrader!